Life

Sfatul zilei de vineri, 9 octombrie 2020. Câștiguri financiare pentru Scorpioni

08.10.2020 | 10:26
Sfatul zilei de vineri 9 octombrie 2020Castiguri financiare pentru Scorpioni
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de vineri, 9 octombrie 2020 anunță o zi prielnică pentru viața de cuplu. Nativii vor avea ocazia să reaprindă flacăra pasiunii sau vor putea să petreacă mai mult timp în compania omului iubit. Astrele prevestesc o zi propice și pentru găsirea unui om compatibil pentru nativii care sunt singuri.

Viața profesională este lăsată în plan secund de majoriatea nativilor, aceștia pregătindu-se pentru zilele libere ce vor urma. Sunt și unele semne pe care le macină anumite probleme de la locul de muncă, dar vor reuși să treacă peste gâdurile negative cu ajutorul oamenilor apropiati. Cei care lucrează în weekend vor da dovadă de lipsă de interes la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă previziunile complete pentru ultima zi lucrătoare din această săptămână, pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Sfatul zilei de vineri, 9 octombrie 2020, pentru fiecare nativ

Berbec

Vinerea îți aduce, de obicei, o stare de bună dispoziție datorată apropierii zilelor libere, dar această zi vine și cu entuziasmul de dinaintea plecării în afara orașului pentru weekend. E bine să ai o stare de spirit pozitivă, dar ai grijă să păstrezi mintea lucidă pentru timpul pe care îl mai ai de petrecut la locul de muncă, înainte să evadezi pentru sfârșitul de săptămână.

ADVERTISEMENT

Taur

Deși săptămâna e pe final, volumul de muncă pare că nu se mai termină, iar acest lucru te obosește și îți creează o senzație de stres. Doar cu răbdare și atenție vei reuși să duci ziua la bun sfârșit și să te bucuri de orele care au mai rămas din ea alături de persoana iubită, care are mai multe variante pentru a te face să uiți de oboseală. Nativii singuri pot avea șansa să cunoască pe cineva cu care să înceapă o relație.

Gemeni

Nu te încântă prea tare că vine sfârșitul de săptămână, aveai niște treburi de rezolvat pe care trebuie să le lași pe săptămâna viitoare pentru că nimeni nu va fi disponibil în următoarele două zile. E un moment perfect să lași agitația la o parte și să te relaxezi. În acest fel, vei avea mai multă energie în săptămâna ce urmează.

ADVERTISEMENT

Rac

Tinzi să te lași copleșit de ideea că vremea nu prea o să țină cu tine astăzi, aveai în plan o ieșire în natură, o plimbare, pe seară. Totuși, vei reuși să te destinzi de amărăciunea gândurilor că planurile nu ți se vor realiza și, cea mai bună variantă pentru a petrece o seară relaxantă, e un film bun sau un joc video alături de partenerul de viață.

Leu

Îți bați capul cu niște probleme care țin de o achiziție. Trebuie să cumperi ceva pentru o persoană care te-a rugat să o ajuți cu respectiva sarcină sau poate chiar un cadou pentru cineva. Nu prea îți dai seama ce ar avea succes sau i-ar plăcea și nu e o idee rea să ceri sfatul cuiva care îl cunoaște mai bine pe respectivul om. Este un bun moment să petreci timp cu persoana iubită, să reaprindeți flacăra pasiunii, se simte neglijată în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ca întotdeauna, vinerea e ziua ta preferată, e sfârșitul muncii. Ziua îți trece ușor, te îmbărbătezi cu gândul că mai ai puțin și scapi, iar seara aduce o discuție cu o persoană din familie care a început să îți dea senzația că a auzit sfaturile pe care i le-ai dat în ultima vreme. Te simți util și responsabil de bunul mers al lucrurilor, e o bună perioadă pentru o pauză și un moment de relaxare alături de persoana iubită.

Balanță

Se apropie o sărbătoare în familie și e un moment care te face să îți pară rău de unele relații care s-au cam răcit între tine și oamenii apropiați. E o oportunitate să arunci o privire înapoi și să vezi ce ai făcut greșit și ce i-a motivat pe respectivii să se depărteze, lucrurile trebuie privite cu obiectivitate, poate reușești să te pui în locul celuilalt.

Scorpion

Vin niște bani de undeva, este poate un bonus pe care l-ai obținut sau o mărire de salariu, poate chiar și vânzarea unor acțiuni sau proprietăți. Aceste câștiguri îți asigură cheltuielile pe care le aveai în plan pentru acest sfârșit de săptămână și te scapă de griji cu privire la stabilitatea financiară viitoare. Nu e o idee bună să cumperi lucruri de care ai avea nevoie tocmai vara viitoare, chiar dacă reducerile sunt ademenitoare.

Săgetător

Nu ești tocmai fericit că vremea nu susține grătarul cu amicii pe care îl aveați planificat pentru acestă seară, dar nu e un motiv să stai la muncă cât ar trebui. Pleci mai devreme și îți asumi repercusiunile. Iese bine de data aceasta, dar nu e cazul să îți faci un obicei. Partenerul de viață are tendința să te critice prea mult, iar acest lucru te irită destul de tare.

Capricorn

Îi duci dorul unui om pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. E un sentiment care te chinuie pentru că nu ești sigur dacă vezi persoana respectivă ca pe un prieten sau sentimentele pe care le porți sunt mai profunde de atât, lucru care nu e tocmai bun, având în vedere că vă desparte o lume întreagă. De obicei, alcoolul tinde să acutizeze astfel de senzații, așa că poate te gândești de două ori înainte să începi o sticlă de tărie.

Vărsător 

Pentru că zilele ți-au fost aglomerate și volumul de muncă mult prea mare, aștepți weekendul doar pentru a te trezi dimineața fără ceas deșteptător. Ziua trece greu și fără să ai spor în ceea ce faci. Seara poate să aducă o discuție mai aprinsă cu cineva apropiat, o rudă sau partenerul uneia cu privire la o deplasare pe care nu vrei să o faci în weekend. E bine să lași de la tine uneori, chiar dacă ești absolut sigur că nu tu ai o problemă în acest moment.

Pești

Te tot gândești că nu e o idee bună să pleci la drum din seara asta. Ziua e aglomerată și ai acumulat oboseală pe tot parcursul săptămânii. Nu crezi că ești în stare să conduci câteva ore după ce scapi de la muncă. E bine să amâni plecarea pentru ziua următoare, chiar dacă nu îi va face fericiți pe prietenii tăi. Siguranța trebuie să fie pe primul loc, iar să riști cu asemenea lucruri nu e cea mai potrivită alegere.

 

ADVERTISEMENT