Fanatik Show

Sfaturi de aur pentru Gâlcă! “Aşa vei reuşi la Steaua!”

Constantin Gâlcă a susţinut miercuri o conferinţă de presă, în care a atacat conducerea clubului, pe care a acuzat-o că nu iese în presă pentru a apăra interesele Stelei. "Aş fi vrut să...
13.09.2014 | 00:04
Sfaturi de aur pentru Galca Asa vei reusi la Steaua

Constantin Gâlcă a susţinut miercuri o conferinţă de presă, în care a atacat conducerea clubului, pe care a acuzat-o că nu iese în presă pentru a apăra interesele Stelei. “Aş fi vrut să iasă o persoană, să vorbească, să ne apere munca pe care noi o facem aici, la Steaua”, a spus tehnicianul roş-albaştrilor. Însă, a doua zi, surpriză! Prin intermediul site-ului oficial, Gâlcă a dezminţit aproape toate declaraţiile pe care le făcuse cu nici 24 de ore în urmă. Mai mult, acesta a fost pus la zid de preşedintele clubului, Valeriu Argăseală, în direct la FANATIK SHOW: “Nu are abilitatea de a comunica ce vrea să spună! Gâlcă nu ştie să comunice, ar fi bine doar să antreneze”. Declaraţii din care reiese clar faptul că la Steaua există o gravă problemă de comunicare, care se răsfrînge asupra rezultatelor echipei.

“Nu are nevoie de intermediari! Trebuie să comunice direct cu patronul”

FANATIK.RO a discutat cu Mircea Lucescu, iar reputatul tehnician român i-a dat cîteva sfaturi lui Constantin Gâlcă. Antrenorul lui Şahtar îi transmite omologului său de pe banca Stelei că trebuie să comunice în permanenţă cu Gigi Becali dacă îşi doreşte să aibă succes în Ghencea. “Filozofia mea este foarte simplă. Un antrenor trebuie să comunice direct cu patronul! Pentru că, altfel, ce transmite el se poate interpreta. Eu, niciodată la echipele pe care le-am antrenat, nu am comunicat prin intermediari. Nu am fost de acord niciodată să vorbesc prin intermediul unui manager sau director sportiv. Pentru că dacă s-ar fi întîmplat aşa ceva, aş fi riscat ca la patron să ajungă cu totul alte lucruri. Bine, antrenorii tineri, pentru a reuşi, trebuie, în primul rînd, să cîştige vestiarul de partea lui. Ei trebuie să-şi cîştige libertatea de a decide. Un antrenor trebuie să comunice direct cu patronul pentru a avea succes”, a spus Lucescu pentru FANATIK.RO.

Reghe îl vizita constant la închisoare

Din păcate Steaua, între Gâlcă şi Becali nu există aproape nici o comunicare. Asta pentru că tehnicianul nu a discutat faţă în faţă cu patronul decît o singură dată, în urmă cu mai multe luni, cînd s-a prezentat la Poarta Albă. În plus, telefonic, Gâlcă şi Becali au vorbit de maximum trei ori! Total altfel erau lucrurile la Steaua în sezonul trecut. Între Gigi şi Reghecampf exista o relaţie de prietenie, cei doi vorbeau constant la telefon, iar tehnicianul îl vizita de fiecare dată cînd putea pe patron la puşcărie. Apropierea dintre patron şi antrenor s-a putut observa şi pe teren, unde Steaua a obţinut rezultate remarcabile. În aceste condiţii, pentru a reuşi pe banca Stelei, Gâlcă trebuie să-şi schimbe imediat atitudinea şi să încerce, dacă mai este posibil, să se apropie de Gigi Becali.

reghecampf_steaua_becali_contract_05794100