Fotbal international

Shakira ar fi prejudiciat statul spaniol cu 14,5 milioane de euro! Soția lui Pique riscă o condamnare la închisoare

26.02.2019 | 19:38
Shakira ar fi prejudiciat statul spaniol cu 145 milioane de euro Sotia lui Pique risca o condamnare la inchisoare

Asemenea marilor staruri care au trecut sau încă activează în La Liga, și celebra cântăreață Shakira are probleme cu justiția spaniolă, după ce ar fi prejudiciat statul cu 14,5 milioane de euro. 

Soția lui Gerard Pique se va prezenta în fața instanței pentru a da explicații pe 12 iunie.

Shakira ar fi prejudiciat statul spaniol cu 14,5 milioane de euro

Conform legilor în vigoare din Spania, Shakira riscă o amendă uriașă, dar și o condamnare la închisoare cu suspendare, așa cum au pățit-o deja Ronaldo sau Messi. Totuși, avocații artistei încearcă să evite toată această neplăcută, spunând că Shakira a locuit mai puțin de șase luni pe an în Spania, fapt ce ar absolvi-o de vreo vină.

 “Banii au fost obținuți din turnee internaționale, iar clienta noastră a locuit mai puțin de 6 luni pe an în Spania, condiție impusă de autorități pentru a deveni rezident fiscal în această țară” – au explicat avocații artistei.

Cântăreața în vârstă de 42 de ani are o avere netă estimată la 300 de milioane de dolari.

Urmează două El Clasico pentru Pique

Pe soțul său îl așteaptă o săptămână extrem de importantă. Barcelona joacă două meciuri în decurs de trei zile cu marea rivală Real Madrid. Primul El Clasico are loc miercuri, în manșa retur din semifinalele Cupei Regelui. În prima manșă, cele două echipe au remizat, scor 1-1.

Apoi, Barcelona și Real Madrid se vor înfrunta tot pe Santiago Bernabeu la finalul săptămâni, în campionat. Catalanii au un avans de nouă puncte în clasament înaintea acestui meci și șanse minime să mai piardă titlul și în cazul unui eșec.

Real Madrid nu traversează o perioadă deloc bună după plecările lui Zinedine Zidane și Cristiano Ronaldo, artizanii celor trei Ligi ale Campionilor cucerite consecutiv. Cu Solari pe bancă, Los Blancos au evoluții oscilante, dar vestea bună vine tot din Champions League, acolo unde Real e la un pas de faza sferturilor de finală.