Shakira şi Pique s-au certat într-un restaurant din Barcelona! Artista a izbucnit în lacrimi!

Filon Stan   
în Galerie foto
23/11/2017, 13:25
Shakira şi Pique s-au certat într-un restaurant din Barcelona! Artista a izbucnit în lacrimi! GALERIE FOTO

Probleme în Paradis? Chiar dacă au tot încercat să nege că ar avea probleme în familie, Shakira şi Pique nu mai pot ascunde tensiunea! Cei doi au fost recent protagoniştii unui scandal care a avut loc chiar într-un restaurant din Barcelona! VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Frumoasa cântăreaţă se pare că l-a aşteptat cam mult pe fotbalist să ajungă la cină. Şi cei doi copii ai cuplului, Sasha şi Milan, au fost nevoiţi să-şi aştepte tatăl. Într-un final, când a ajuns, Pique se pare că nu era tocmai bine dispus, informează online ziarul spaniol ABC. Cântăreaţa i-a făcut mai multe reproşuri în timp ce au mâncat şi a ridicat de câteva ori glasul.

Shakira şi Pique, ceartă în restaurant! Artista a plâns în faţa copiilor ei

Potrivit revistei Cuore, clienţii restaurantului au fost nevoiţi să asiste la ceartă şi au observat chiar lacrimi în ochii artistei columbiene, relatează Agerpres. Potrivit mărturiilor celor prezenţi, după ce au comandat mâncarea, Shakira a început să plângă şi să se certe cu Pique. Sportivul, evident jenat, i-a atras atenţia să nu facă o scenă în public şi în faţa copiilor, dar nu a reuşit să o calmeze.

Tenisunile intervin într-un moment foarte dificil pentru artistă, care şi-a suspendat recent turneul „El dorado World Tour” din cauza unor probleme la corzile vocale. „Sunt foarte tristă pentru ca nu pot respecta datele acestui concert”, mărturisise ea, exprimându-şi încrederea că dacă va urma sfaturile medicilor se va putea recupera curând.

Închide ×