Fotbal international

Show total în Germania! Fanii lui Karlsruher și-au luat adio de la stadion. Video

05.11.2018 | 09:08
Show total in Germania Fanii lui Karlsruher siau luat adio de la stadion Video

Fanii lui Karlsruher au făcut show la ultimul meci de pe teren propriu jucat în Liga a 3-a din Germania. A fost ultimul meci jucat de echipă pe arena Wildparkstadion, iar suporterii și-au luat adio cum se cuvine. Au cântat și au aprins torțe, transformând stadionul într-un inel de foc. Arena construită în anul 1955 va fi demolată, iar în locul ei va fi construit un stadion nou, ultramodern.

Partida dintre Karlsruher și Wurzburger Kickers, din runda cu numărul 14 din Liga a 3-a germană, a fost ultima găzduită de bătrânul stadion din orașul Karlsruhe. Jucătorii au dat totul pe teren pentru a se despărți cu o victorie de locul care le-a fost până acum casă, în timp ce fanii au avut datoria de a face show în tribune. Gazdele au deschis scorul cu 4 minute înainte de finalul primei reprize prin golul marcat de Pourie, stabilind scorul pauzei. Oaspeții au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj la 6 minute de la reluarea jocului, iar Pourie și-a trecut în cont dubla în minutul 81 și a stabilit scorul final, 2-1.

Fanii lui Karlsruher și-au luat adio de la stadion

Dacă jucătorii și-au făcut datoria în teren, fanii lui Karlsruher au făcut spectacol în tribune. Wildparkstadion a răsunat pentru ultima dată de cântecele lor și s-a transformat într-un inel imens de foc după ce suporterii au aprins torțe și fumigene. O petrecere a fost organizată din donații private și din vânzarea de tricouri inscripționate cu “Danke Wildparkstadion”, adică “Mulțumim, Wildparkstadion.”

Wildparkstadion a fost construit în anul 1955 și renovat în 1978, 1986 și 1991-1993. Arena are o capacitate de 29.699 de locuri, dintre care 14.724 sunt pe scaune, însă în momentul în care a fost construită putea găzdui 50.000 de persoane, având în vedere că scaunele nu erau instalate. Wildparkstadion urmează să fie demolat, iar în locul lui se va construi o arenă nouă, ultramodernă.

Wildparkstadion
Wildparkstadion