Fotbal intern

Ţeapă cu Moruţan? “Nu mai e cel din iarnă. Îl înţelegem pe Gigi!”

Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani, a recunoscut că Olimpiu Moruţan se află într-o scădere de formă, iar conducerea celor de la FCSB s-a interesat de situaţia fotbalistului moldovenilor.
09.03.2018 | 20:28
Teapa cu Morutan Nu mai e cel din iarna Il intelegem pe Gigi

În decembrie 2017, Gigi Becali şi Valeriu Iftime au bătut palma pentru transferul lui Olimpiu Moruţan la FCSB, pentru aproximativ 1 milion de euro, dar jucătorul a rămas să mai joace la FC Botoşani până la vară. Patronul roş-albaştrilor a sperat că fotbalistul de 19 ani îi va ajuta pe moldoveni să se califice în play-off acolo unde steliştiii ar fi beneficiat, probabil, de ajutorul formaţiei lui Costel Enache.

Însă lucrurile nu au stat deloc aşa, Botoşani se bate acum în play-out, iar Gigi Becali a pus tunurile pe Moruţan, deşi acesta încă nu a ajuns la FCSB. (vezi detaliiContactat de către FANATIK.RO, Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a mărturisit că pe undeva îi înţelege îngrijorarea finanţatorului Stelei, dar şi supărarea acestuia faţă de forma şi jocul internaţionalului Under 19 din ultimele săptămâni.

“Steliştii au discutat şi cu Moruţan!”

Valeriu Iftime este sigur că până la urmă Moruţan o să îşi revină la forma care a avut-o în momentul în care a semnat contractul cu roş-albaştrii. “E clar pentru toată lumea că în ultimele meciuri Moruţan nu a mai fost Moruţan cel din iarnă. Şi Costel Enache mi-a spus că nu l-a mai simţit în apele lui la antrenamente, iar pe Gigi Becali îl înţeleg perfect. Dânsul a dat foarte mulţi bani pe Moruţan şi e normal să fie supărat că acest fotbalist nu prea mai joacă deloc bine în ultimul timp.

Însă pentru mine semnul mare de întrebare este ce s-a întâmplat cu Moruţan? În meciul împotriva Viitorului putem spune că a fost un duel între Ianis Hagi şi Olimpiu Moruţan, dar Ianis a câştigat clar acest duel. Olimpiu trebuie să înţeleagă că, dacă nu îşi va schimba jocul, atunci la Steaua îl va aştepta tot ce este mai rău. Acolo concurenţa este foarte mare şi voi îl ştiţi pe Gigi Becali cum este. Dânsul plăteşte foarte bine, dar vrea şi fotbal de calitate.

Cei de la Steaua se tot interesează de Moruţan. Discută cu el şi îl întreabă mereu cum este, cum se pregăteşte şi aşa mai departe. Însă eu sunt convins că Moruţan o să îşi revină, iar când se va duce la Steaua o să fie într-o formă care să îi permită să se bată cu şanse reale pentru titularizare”, a spus Iftime.

1 milion de euro l-a costat pe Gigi Becali transferul lui Moruţan