Fanatik Show

VIDEO / Steaua în silenzio stampa! Ienei: “Este o prostie! Nu au argumente”

Jucătorii şi membrii stafului echipei Steaua au decis să intre în "silenzio stampa". Emerich Ienei a declarata la FANATIK SHOW, de la Etno TV, că nu este de acord cu hotărîrea pe care au...
10.10.2013 | 21:29
VIDEO  Steaua in silenzio stampa Ienei Este o prostie Nu au argumente
ADVERTISEMENT

Jucătorii şi membrii stafului echipei Steaua au decis să intre în “silenzio stampa”. Emerich Ienei a declarata la FANATIK SHOW, de la Etno TV, că nu este de acord cu hotărîrea pe care au luat-o steliştii.

“Un club trebuie să aibă un contact foarte loial cu ziariştii întotdeauna, fiindcă are nevoie de reclamă. Decizia cu silenzio stampa este o prostie. Dacă eşti un om inteligent te poţi înţelege cu orice ziarist. Cît am condus eu Steaua, niciodată nu a fost în silenzio stampa şi nici contre cu ziariştii nu am avut. Eu cred că ceea ce au făcut este o dovadă de slăbiciune. Nu au voie să facă aşa ceva, mai ales că în Liga Campionilor nu s-au comportat conform aşteptărilor, dar în campionat oricum sînt pe primul loc. Boloni are dreptate cînd spune că acest silenzio stampa îi jigneşte pe toţi suporterii din tribune. Eu îi sfătuiesc, prieteneşte, să renunţe la această decizie. Ziariştii care au scris contra lor au făcut-o pe bună dreptate. Nu înseamnă că dacă cineva îi critică nu le vrea binele. Antrenorul nu trebuie să-i convingă pe jucători să nu mai vorbească cu ziariştii, ci să joace şi să îi convingă pe ziarişti că greşesc. Reghecampf nu are argumente… Doar pe cele de anul trecut, că a luat titlul, că a eliminat Ajax şi că a bătut-o pe Chelsea. Acum se află pe primul loc, dar echipa nu mai joacă ce juca anul trecut”, a declarat Emerich Ienei la FANATIK SHOW pe Etno TV.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

 

Tags: