Fotbal intern

Silviu Lung senior a redevenit antrenor principal. Vezi cu cine a semnat!

Fostul mare portar al Universităţii Craiova, Silviu Lung senior a revenit în circuitul antrenorilor principali, după ce s-a mai aflat în această poziţie în urmă cu 20 de ani atunci când pregătea pe Motru.
22.12.2017 | 17:23
Silviu Lung senior a redevenit antrenor principal Vezi cu cine a semnat

Fostul mare portar al Universităţii Craiova, Silviu Lung senior a decis să reînceapă cariera de antrenor principal după ce ultima oară a activat în această postură în urmă cu 20 de ani la Motru. De atunci acesta s-a ocupat de pregătirea goalkeeperilor şi a făcut parte din staffu-rile conduse de Sorin Cârţu şi Emil Săndoi. Contactat de către FANATIK.RO, Lung senior ne-a vorbit despre planurile sale de viitor şi a confirmat faptul că va pregăti din ianuarie CSO Filiaşi.

  “Este o provocare pentru mine să revin ca antrenor principal după ce am lucrat ultima oară în această postură acum 20 de ani la Motru. Nu este nici o ruşine că voi antrena în Liga 3. Îl voi avea ca antrenor secund pe fostul fotbalist al Universităţii Craiova, Ionuţ Stancu. Sunt prieten cu cei din conducerea clubului Filiaşi şi am decis să le întind dânsilor o mână de ajutor”, a spus Lung.

“Îmi era dor să revin în circuit!”

În continuare, Silviu Lung ne-a vorbit despre planurile sale pe care le are în legătură cu noua sa echipă. “Dar trebuie să recunosc că îmi era şi dor să revin în circuit, iar faptul că voi antrena ca şi tehnician principal este un lucru pe care mi-l doream de mai mult timp. Ultima oară am făcut parte ca antrenor cu portarii din staff-ul lui Emil Săndoi la Concordia Chiajna”, a spus Lung senior.

Silviu Lung senior este unul dintre cei mai mari portari pe care România i-a avut. În cariera sa fostul goalkeeper a jucat o semifinală a Cupei UEFA, în tricoul Universităţii Craiova, şi o finală a Cupei Campionilor Europeni cu Steaua. Totodată, Lung senior a participat cu România la Campionatul European din Franţa 1984 şi la Campionatul Mondial din Italia 1990.