Fotbal intern

Mircea Rednic mai renunță la un nume important. „Nu mi-a plăcut de el!” EXCLUSIV

07.04.2019 | 10:28
Mircea Rednic mai renunta la un nume important Nu mia placut de el EXCLUSIV

Sita cerne la Dinamo, iar fiecare meci pe care alb-roșii îl dispută până la finalul play-out-ului este un test pentru jucătorii aflați sub comanda lui Mircea Rednic. FANATIK a scris zilele trecute despre faptul că pe lista neagră a lui Mircea Rednic s-ar afla Reda Jaadi, Simon Zenke, dar și portarul Parfait Mandanda, ultimul fiind doar împrumutat până în vară în „Ștefan cel Mare”. Meciul cu Chiajna i-a oferit antrenorului alte lămuriri vizavi de situația celor de mai sus.

Simon Zenke se pregătește de plecarea de la Dinamo. „Nu mi-a plăcut! Doar golul și tumba. Atât!”

Simon Zenke este unul dintre numele cele mai surprinzătoare care vor pleca, foarte probabil, la vară. Asta după ce pregătirea de iarnă l-a adus la parametri fizici de competiție. Dar ceea ce arată Zenke în teren nu este deloc pe placul lui Rednic.

Întrebat după Dinamo – Concordia Chiajna 3-2 dacă îl remarcă pe Zenke, aflat la primul său gol la Dinamo, Rednic a răspuns direct, fără menajemente: „Nu mi-a plăcut de el! Doar golul și tumba de după gol, pe care o aștept de câteva luni” Cea mai mare problemă a lui Zenke ține de faptul că nu se potrivește pe ce clădește acum Rednic la Dinamo, mijlocașul fiind mai util unei echipe ce joacă preponderent pe contraatac decât uneia care pasează și construiește, așa cum își dorește managerul „câinilor”.

Simon Zenke pleacă de la Dinamo. Mircea Rednic „Nu mi-a plăcut!”
Deși a marcat împotriva Chiajnei, Simon Zenke a făcut un meci slab cu lanterna campionatului

Salariile celor trei „proscriși”, printre cele mai mari de la Dinamo: în jur de 6.000 de euro lunar de căciulă

Iar situația lui Reda Jaadi este aproape similară cu a lui Zenke. Plus că marocanul mai are și minusurile unei colaborări proaste cu vestiarul, a unei aroganțe pe care nici jucătorii, nici staff-ul nu i-o înțeleg. „El are întotdeauna scuze pentru orice”, povestesc jucătorii lui Rednic.

Mai este un aspect important în ceea ce-i privește pe Zenke, Reda Jaadi și Mandanda. Cei trei au printre cele mai mari salarii dintre jucătorii pe care Mircea Rednic i-a adus de când s-a întors în „Groapă”, adunate însemnând circa 16.000 de euro lunar, o sumă care poate fi folosită pentru a aduce fotbaliști de valoare mai ridicată.

Simon Zenke pleacă de la Dinamo. Mircea Rednic „Nu mi-a plăcut!”
Reda Jaadi este un „străin” printre jucătorii lui Dinamo. Nu se înțelege decât cu fratele său!
  • 14 meciuri a jucat Zenke pentru Dinamo, 11 în sezonul regulat și 3 în play-out. Cu Chiajna a dat primul gol
  • 50.000 de euro a costat transferul lui Reda Jaadi la Dinamo, singurul jucător pe care Rednic a dat bani în această iarnă!
  • 30 iunie 2019 este data la care se termină împrumutul lui Parfait Mandanda de la Charleroi la Dinamo