Sporturi

Simona Halep a clarificat la Paris situaţia titlurilor de Grand Slam: “Cariera mea nu înseamnă asta, eu joc tenis pentru altceva”

25.05.2019 | 15:15
Simona Halep a clarificat la Paris situatia titlurilor de Grand Slam Cariera mea nu inseamna asta eu joc tenis pentru altceva

Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, a ajuns la Paris încă de marţi, acolo unde săptămâna viitoare va evolua la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Competiţia din Franţa se desfăşoară în perioada 26 mai – 9 iunie. Simona Halep şi Rafael Nadal sunt campionii en-titre la turneul organizat la Paris.

Simona Halep a explicat ce reprezintă cariera ei în tenisul mondial

Într-un interviu acordat recent în Capitala Franţei, Simona Halep a explicat ce reprezintă cariera ei, ţinând un super discurs despre priorităţile ei din viaţa de sportiv după câştigarea primului titlu de Grand Slam. Anul trecut, jucătoarea noastră a cucerit titlul de la Roland Garros după o finală disputată cu americanca Sloane Stephens. Ea a mai disputat la Openul francez încă două finale, în 2014 şi 2017.

“Am luptat mult să ajung la acest trofeu, am trecut prin multe momente grele înainte să-l ridic deasupra capului, dar încă sunt motivată. Cariera mea nu stă în turnee de Mare Șlem sau clasamente, joc tenis pentru că iubesc să fac acest sport și viața de sportiv. Îmi place să-mi fac prieteni, să petrec timpul cu oamenii și acum văd lucrurile diferit. Am descoperit o altfel de viață în circuit”, a declarat Simona pentru Eurosport.

Simona Halep, fericită să fie în poziţia de campioană en-titre la Paris

“Sunt foarte încântată că sunt în această postură de campioană, trebuie să recunosc, dar nu este ceva rău. Voi încerca să fac lucrurile ca un copil. Mi-am dorit asta atât de mult, încât, acum, când am acest trofeu, vreau să mă bucur şi să zâmbesc. Ieri am avut şansa să ating din nou trofeul şi mi-am dorit să îl iau acasă, dar nu am avut voie. Dar, am făcut o fotografie. E mult mai bine acum, pentru că am titlul deja. Nu mai contează ce urmează să se întâmple. Tot ce vine de acum este un bonus. Aşa că voi încerca să dau tot ce am eu mai bun şi să văd dacă sunt capabilă sa-l mai cuceresc a doua oară”, a mai spus Halep.