Sporturi

Simona Halep a mărturisit că ţine cu o echipă din Australia: “Ştiu cât de mult înseamnă acest club”

19.12.2018 | 16:45
Simona Halep a marturisit ca tine cu o echipa din Australia Stiu cat de mult inseamna acest club
ADVERTISEMENT

Simona Halep a mărturisit că ţine cu o echipă din Australia. Românca din fruntea clasamentului mondial a mărturisit de curând că ţine cu o echipă din Australia, din ţara fostului ei antrenor, Darren Cahill. Tehnicianul de la Antipozi, în vârstă de 53 de ani, se află deja la conducerea acestui club. El a fost cooptat după despărţirea de prima jucătoare a lumii. Darren a fost cooptat în Consiliul de Administraţie al clubului australian, iar mutarea a fost anunțată pe site-ul oficial al echipei.

Simona Halep a dezvoltat deja o afinitate pentru clubul cu pricina. Ea a postat de curând pe contul personal de Instagram o fotografie, iar în descrierea pozei vorbeşte despre alegerea clubului preferat de fotbal australian Port Adelaide. Liderul mondial din WTA este deja cunoscută pentru preferinţele în diferite sporturi. Idolul ei este Gheorghe Hagi, însă constănţeanca în vârstă de 27 de ani a declarat în mai multe rânduri că este stelistă şi de curând a refuzat o ofertă a clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT

Liderul mondial din WTA a dezvăluit că urmăreşte o echipă din Australia

“Știu cât de mult înseamnă acest club pentru Darren, pentru tatăl lui și pentru familia lui. Cei de la club sunt norocoși că au cel mai bun antrenor de tenis din lume în conducere. Port Adelaide a devenit și clubul meu și le doresc jucătorilor și echipei mult noroc în 2019”, a scris Simona Halep pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I know how much this club means to D, his dad & his family. They are lucky to have the best tennis coach in the world on the @PAFC board ? It has become my @AFL club also so I wish the players & team good luck in 2019 ? #weareportadelaide @dc10s @jvcahill40

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Simona Halep se pregăteşte intens pentru noul sezon care va lua startul pentru ea în a doua săptămână a noului an. Ea va începe noul an la Sydney. Anul trecut, sportiva noastră a preferat să evolueze în prima săptămână la Shenzhen, acolo unde s-a impus atât la simplu, cât şi la dublu, alături de Irina Begu. Ea se pregăteşte actualmente în compania căpitanului nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu.

ADVERTISEMENT
Tags: