Simona Halep

Simona Halep speră la trofeu după ce s-a calificat în turul trei la Roland Garros 2019. Declaraţie în premieră despre titlu

31.05.2019 | 08:25
Simona Halep spera la trofeu dupa ce sa calificat in turul trei la Roland Garros 2019 Declaratie in premiera despre titlu

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Roland Garros 2019 după ce a învins-o pe Magda Linette. Campioana din 2018 a avut nevoie de trei seturi pentru a obţine victoria, la fel cum s-a întâmplat şi în runda inaugurală, şi a vorbit în premieră despre apărarea titlului câştigat la ediţia de anul trecut.

Simona Halep e în turul trei la Roland Garros 2019 şi vrea să câştige din nou turneul

După ce a obţinut calificarea în turul trei la Roland Garros 2019, Simona Halep a venit la conferinţa de presă şi a vorbit despre câştigarea trofeului la ediţia din acest an. Românca a fost întrebată la un moment dat care este cea mai mare provocarea: să câştige un turneu de Mare Şlem sau să îşi apere victoria obţinută în 2018. Cu această ocazie, jucătoarea de tenis de 27 de ani a declarat că vrea că câştige din nou turneul din capitala Franţei.

“Sincer, îmi doresc să câştig din nou aici. Nu este uşor şi momentan e drum lung până acolo. Aşa că nu o să vorbesc despre asta acum. Îmi doresc să câştig încă un turneu de Mare Şlem, dar şi o medalie la Jocurile Olimpice. Aşa că muncesc în fiecare zi şi vom vedea ce se va întâmpla. Am câştigat aici în 2018, acum trebuie să văd dacă pot să repet acest lucru. Mă motivez în fiecare zi”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă.

Simona Halep a prins curaj după ce s-a calificat în turul trei la Roland Garros 2019 (sursă foto: hepta.ro)
Simona Halep a prins curaj după ce s-a calificat în turul trei la Roland Garros 2019 (sursă foto: hepta.ro)

Simona Halep: “Îmi place când publicul este împotriva mea”

La începutul meciului cu Magda Linette, publicul de pe arena “Suzanne Lenglen” a fost neutru, însă după ce poloneza a câştigat setul al doilea, spectatorii au început să o încurajeze pe adversara Simonei Halep. La conferinţa de presă, românca a susţinut că se simte bine când publicul este împotriva ei.

“Uneori îmi place când publicul este împotriva mea, mă motivează acest lucru, dar iubesc să-i am pe spectatori de partea mea. Depinde de moment, dar astăzi totul a fost ok”, a mai precizat Simona Halep. Pentru calificarea în turul 3, jucătoarea de tenis de 27 de ani a câştigat 130 de puncte WTA şi a obţinut un cec în valoare de 143.000 de euro.