Sporturi

Simona Halep a reușit loviturile meciului împotriva Karolinei Pliskova, la Fed Cup! Execuții de senzație ale româncei. Video

10.02.2019 | 16:28
Simona Halep a reusit loviturile meciului impotriva Karolinei Pliskova la Fed Cup Executii de senzatie ale romancei Video

Simona Halep o înfruntă pe Karolina Pliskova la Fed Cup, iar meciul este unul extrem de spectaculos. Simona a reușit însă două lovituri pe care și fanii cehi le-au apreciat. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicaţia de mai jos.

Simona Halep a reușit loviturile meciului împotriva Karolinei Pliskova

Simona Halep și Karolina Pliskova s-au întâlnit pentru a noua oară. Înaintea meciului disputat duminică în Grupa Mondială I la Fed Cup, Simona Halep conducea cu 6-2. Karolina Pliskova se laudă însă cu o victorie la singura dispută directă de până acum de la Fed Cup, într-un meci jucat în urmă cu trei ani. Pliskova a învins-o totodată pe Simona în precedentul lor joc, în sferturile de finală de la Madrid, din 2018.

Pentru Simona Halep, câștigarea Fed Cup reprezintă cel mai important obiectiv pe 2019, după cum a spus-o chiar ea într-un interviu acordat recent la un eveniment din Brașov. Halep și-a îndeplinit două mari visuri în plan individual, ajungând număr 1 mondial, postură pierdută între timp, și câștigând un titlu de Mare Șlem, la Roland Garros, în 2018.

România nu a câștigat niciodată Fed Cup însă, singurul rezultat notabil fiind o semifinală jucată în 1973. Româncele înfruntă acum tocmai cea mai puternică echipă de Fed Cup din lume. Cehia a cucerit de 11 ori trofeul, dintre care șase succese au venit după 2010. Cehoaicele au luat chiar și precedentul titlu, după o victorie fără emoții în finala cu SUA, scor 3-0.

Simona Halep a învins-o în prima zi pe Katerina Siniakova în minimum de seturi, însă Karolina Pliskova și-a impus la rândul său statutul de favorită cu Mihaela Buzărnescu, de asemenea în două seturi. România și Cehia se află astfel la egalitate după prima zi de concurs. După meciul Simona Halep – Karolina Pliskova, vom avea duelul outsiderelor, între Mihaela Buzărnescu și Katerina Siniakova.