Simona Halep

Video. Adio, Miami! Simona Halep, eliminată în turul 3 de Radwanska

Simona Halep părăseşte competiţia după ce a fost învinsă de Agnieszka Radwanska, în turul 3, scor 6-3, 2-6, 3-6, Va rămâne, totuşi, pe primul loc WTA cel puţin până după Madrid.
24.03.2018 | 20:28
Video Adio Miami Simona Halep eliminata in turul 3 de Radwanska

Update, ora 21:33 / Simona Halep se opreşte în turul 3 la Miami după un meci în care a comis foarte multe greşeli neforţate. Radwanska va juca în optimi cu învingătoarea dintre Azarenka şi Sevastova, în vreme ce Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură.


A jucat un tenis de mare calitate în ultimele luni, sunt foarte fericită că am reuşit să câştig. Nu mă aşteptam să câştig atât de multe puncte, mai ales raliuri prelungite. Am câştigat un meci cu locul 1 mondial, pe o arenă plină, nu puteam să îmi doresc mai mult”, a spus Radwanska la final.

3-6. Radwanska îşi face serviciul şi obţine calificarea.

3-5. Break Radwanska

3-4. Din nou avantaj pentru Radwanska.

 

3-3. Simona îşi face serviciul după ce salvează o minge de break.

2-3. Radwanska îşi continuă seria bună.

 

2-2. Aga face din nou break.

2-1, Aga apare şi ea pe tabelă în decisiv.

2-0. Simona îşi face serviciul.

1-0. Break Simona, pe care îl închide cu o execuţie de excepţie, după punctul meciului.

 


 

2-6. Un nou break Radwanska, meciul intră în decisiv.

2-5. Radwanska îşi face serviciul.

 

2-4. Simona salvează de la 15-40 şi îşi face serviciul. Dă şi al doilea ei as în meci.

1-4. Simona dă semnul revenirii în set.

0-4. Radwanska face legea pe teren în aceste momente.

 

0-3. Simona a făcut doar două puncte în setul doi.

0-2. Simona începe slab setul doi.

0-1. Aga îşi face serviciul la zero.


6-3. Halep traversează o bună perioadă de joc.

 

5-3. Simona face şi ea break din nou, chiar dacă Aga s-a apărat bine.

 

 

4-3. Simona îşi pierde din nou serviciul, după multe greşeli neforţate.

4-2. Aga îşi face serviciul prima dată.

4-1. Simona îşi face serviciul cu un winner de excepţie.

 

3-1. Simona a rămas foarte agresivă la retur.

 

2-1. Aga răspunde şi ea în acelaşi fel.

2-0. Simona Halep face break rapid.

1-0. Simona îşi face serviciul.

Start game.

 

Update, ora 19:25 / Zverev se impune în tiebreak în decisiv, partida Simonei Halep începe în 10 minute.

Update, ora 18:30 / Partida dintre Zverev şi Medvedev a intrat în setul decisiv şi probabil se va încheia după ora 19:00. Cel mai probabil, Halep – Radwanska începe în jurul orei 19:20.


Update, ora 17:15 / Simona Halep se pregăteşte pentru marele meci de diseară pe unul dintre terenurile de antrenament chiar în aceste momente.


Update, ora 15:28 / Aga nu a bătut niciodată un loc 1 WTA, statistică îngrijorătoare pentru ea în perspectiva disputei cu Halep din această seară. Ce-i drept, e prima dată când poloneza înfruntă alt lider mondial decât Serena Williams. În faţa căreia are un neverosimil 0-10 în circuitul WTA! Ba chiar mai mult, pe parcursul acestor confruntăi i-a luat un singur set Serenei! A bătut-o, totuşi, o dată, dar în afara circuitului. S-a întâmplat la Cupa Hopman, în ianuarie 2015, scor 6-4, 6-7 (3), 6-1.


Update, ora 11:30 / În meciul din turul trei de sâmbătă, Simona Halep e mare favorită, în condiţiile în care poloneza traversează o perioadă nefastă de aproximativ un an. Reprezentanta noastră are planificat astăzi la Miami un singur antrenament, de la ora 11 dimineaţa, ora locală, pe terenul numărul 4.


Update, ora 21:50 / Oficialii de la Miami au anunţat programul zilei de sâmbătă. Partida dintre Halep şi Radwanska va fi pe terenul central, nu mai devreme de ora 19:00. Este a doua partidă programată, după confruntarea dintre Daniil Medvedev şi Alexander Zverev.


Pentru un loc în optimile de finală de la Miami, Simona Halep va trebui să treacă de Aga. Deşi poloneza este departe de cea mai bună formă, rămâne o adversară de temut, în special prin prisma experienţei pe care o are la nivelul circuitului WTA.

Simona Halep are multe amintiri cu Agnieszka Radwanska. Recunoştea recent că de numele polonezei se leagă startul ascensiunii sale fulminante spre fruntea ierarhiei WTA. În mai 2013, Simona Halep era doar o speranţă a circuitului şi juca împotriva polonezei, locul 4 în lume la acea vreme. Aga avea 3-0 la meciuri directe, fără set pierdut.

Cu Aga, prima mare victorie pentru Simona Halep

S-a jucat pe zgură, suprafaţă care nu este deloc pe placul polonezei. Chiar şi aşa, Aga a luat şi al şaptelea set consecutiv cu românca, la tiebreak. După acel moment, Simona a dat drumul la lovituri. Şi nu s-a mai oprit nici până în ziua de azi. A câştigat următoarele două seturi, la unu, respectiv la doi. Pentru prima ei mare victorie în circuit. Apoi a trecut şi de Vinci, Kuzneţova şi Jankovici, fiind în cele din urmă eliminată în semifinale de Serena Williams. 

Scorul la confruntări directe se făcea 3-1, dar era doar începutul epicelor dueluri Simo – Aga. Apoi, în 2014, în drumul spre primul titlu Premier 5, la Doha, Halep a trecut de Radwanska în semifinale. Tot în 2014, în alte două semifinale chiar mai importante, cele două şi-au împărţit victoriile. Prima, la Indian Wells, a fost câştigată de poloneză, iar în a doua, la Singapore, WTA Finals, s-a impus Halep. Ambele aveau să piardă finalele acelor turnee.

Simona Halep – Agnieszka Radwanska LIVE STREAM Miami turul 3. Ultimul meci direct, în 2016

Simona Halep – Agnieszka Radwanska LIVE STREAM Miami turul 3. Ultima confruntare directă a avut loc la Cincinnati, în august 2016, iar Simona Halep s-a impus fără emoţii, în minimum de seturi, scor 7-5, 6-1. S-a făcut 5-5 la meciuri directe, iar la Miami ar fi şansa româncei de a trece pentru prima dată în avantaj.

Simona Halep – Agnieszka Radwanska LIVE STREAM Miami turul 3. Agnieszka Radwanska este departe de cea mai bună fprmă, dar a obţinut totuşi calificarea în turul 3 după o victorie cu Alison van Uytvank, scor 6-3, 7-6 (4). Câştigătoarea dintre Halep şi Aga va avea meci greu şi în optimi, cu învingătoarea dintre Sevastova şi Keys sau Azarenka.