Simona Halep

Simona Halep, antrenament înaintea finalei de la Doha sub privirile noului antrenor. Video

16.02.2019 | 15:41
Simona Halep antrenament inaintea finalei de la Doha sub privirile noului antrenor Video
ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial, Simona Halep a susținut un antrenament înaintea finalei de la Doha chiar sub privirile noului antrenor. Thierry van Cleemput a coborât pe teren, alături de Halep și a încercat să-i ofere câteva sfaturi prețioase înaintea jocului cu Elise Mertens. Belgianul a însoțit-o pe Halep în Qatar, însă a treia jucătoare a lumii a anunțat că deocamdată cele două părți nu au ajuns la un numitor comun.

„Da, într-adevăr, nu am solicitat nicio intervenție a antrenorului până în acest moment al competiției. Este foarte greu, momentan nici măcar nu am semnat. Nu este deloc ușor, vom vedea ce se întâmplă” a spus Simona Halep la câteva ore după calificarea în cea de-a 34-a finală a carierei.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, antrenament înaintea finalei de la Doha sub privirile noului antrenor

Doha este prima competiție la care Thierry van Cleemput merge în staff-ul româncei. Tatăl jucătoarei de tenis, Stere Halep a anunțat că nu se pune problema ca belgianul să nu semneze înțelegerea și a precizat că între fiica lui și tehnician nu există nicio problemă de comunicare. Halep a rămas fără antrenor după ce australianul Darren Cahill i-a transmis că se retrage pentru o perioadă din circuit. Tehnicianul a spus că vrea să petreacă mai mult timp alături de familie și mai ales să-l ajute pe fiul cel mare care se află în ultimul an de liceu.

Cu toate acestea, Cahill a sprijinit-o pe Simona Halep la Australian Open acolo unde cei doi au fost văzuți de mai multe ori la vestiare sau pe terenurile de antrenamente, deşi, în mod oficial, Florin Segărceanu o pregătea pe româncă. Cahill a încercat să o pregătească mental pentru șocurile de la Melbourne, inclusiv pentru jocul cu Serena Williams, pierdut până la urmă de Simona Halep, în optimile turneului.

ADVERTISEMENT
  • 18 turnee WTA a câștigat Simona Halep în întreaga carieră