Sporturi

Simona Halep – Caroline Garcia 7-5, 6-1. Lecție de tenis și calificare în semifinale! Prima reacție a româncei

11.08.2018 | 03:09
Simona Halep  Caroline Garcia 75 61 Lectie de tenis si calificare in semifinale Prima reactie a romancei

UPDATE, ora 03:15 / Simona Halep a făcut un meci senzațional în sferturile de finală la Rogers Cup și a trecut de Caroline Garcia, scor 7-5, 6-1. O va înfrunta pe Ashleigh Barty în semifinale, partidă programată sâmbătă de la ora 20:00.

“Sunt fericită că am câștigat. Eram cam obosită, am zis doar să mă bucur de acest meci și să mă relaxez. Și s-a jucat un tenis de calitate. Știam că ea joacă mult de pe linia de fund a terenului, am încercat să o deplasez cât mai mult. Picioarele m-au ajutat azi, au fost puternice, chiar dacă sunt puțin obosite. Mulțumesc din nou publicului, a contat enorm sprijinul. A fost o atmosferă minunată”, a declarat Simona Halep după meciul câștigat în fața Carolinei Garcia.


6-1. Simona se califică după un meci incredibil!

5-1. Simona își face serviciul la zero!

4-1. Nivelul la care joacă Simona este halucinant. Garcia este descumpănită.

3-1. Halep își face serviciul, joacă excelent în această perioadă.

2-1. Simona face break și preia inițiativa și în acest set secund.

1-1. Simona își face și ea serviciul.

0-1. Garcia își face serviciul în startul setului secund.


7-5. Simona Halep joacă superb această parte a doua a setului şi reuşeşte să îl câştige.

6-5. Simona face break și va servi pentru câștigarea setului.

5-5. Simona Halep, excelentă sub presiune. Își face serviciul la zero și rămâne în set.

4-5. Garcia, din nou fără emoții la serviciu.

4-4. Simona întoarce din nou scorul pentru a-și face serviciul.

3-4. Garcia își face serviciul.

3-3. Simona salvează o minge de break și își face serviciul.

2-3. Garcia, fără probleme la serviciu.

2-2. Game bun pentru Simona, care egalează.

1-2. Garcia își face serviciul, după un game în care Halep a ratat patru mingi de break.

1-1. Simona are probleme la serviciu, Garcia face break.

1-0. Simona Halep începe meciul cu break.


Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM ONLINE Digi Sport sferturi Rogers Cup 2018. Liderul mondial a avut o zi foarte aglomerată joi,  când a trecut de Anastasia Pavlyuchenkova după un meci maraton, iar apoi, la distanţă de doar câteva ore, a fost nevoită să o înfrunte şi pe Venus Williams. Pe americancă  a eliminat-o mult mai uşor, astfel că şi-a procurat ceva timp de odihnă înaintea partidei din sferturile de finală.

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM ONLINE Digi Sport sferturi Rogers Cup 2018. Pentru a-şi egala performanţa din 2017, Simona Halep va juca în sferturile de finală de la Rogers Cup împotriva franţuzoaicei Caroline Garcia. Aceasta traversează o formă foarte bună, dovedită şi prin succesul foarte facil în faţa Mariei Şarapova, scor 6-3, 6-2. Partida Simona Halep – Caroline Garcia, din sferturile de finală de la Rogers Cup, se va disputa sâmbătă dimineaţă, ora 01:30 a României, pe arena centrală.

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM – sferturi – Rogers Cup 2018

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM ONLINE Digi Sport sferturi Rogers Cup 2018. Simona Halep are avantaj clar în meciurile directe contra Carolinei Garcia, scor 4-1. A învins-o ultima dată pe jucătoarea din Franţa în sferturile de finală de la Roma, pe zgură, fără prea mari emoţii, scor 6-2, 6-3. Celelalte patru partide directe s-au disputat pe hard, la fel cum va fi cazul la Montreal. Singurul succes al franţuzoaicei a venit în finala de la Beijing, în 2017, 6-4, 7-6 (3). Simona avea să-şi ia revanşa o lună mai târziu, la Singapore, 6-4, 6-2. Primul duel direct a fost în 2016, la Sydney, victorie în trei seturi pentru Halep. Dacă o va învinge în sferturile de finală pe Caroline Garcia, sportiva noastră va da piept în semifinale cu australianca Ashleigh Barty. Favorita numărul 15 de la Montreal a învins-o categoric în sferturile de finală pe olandeza Kiki Bertens, scor 6-3, 6-1. Ar fi prima întâlnire directă între Simona Halep şi Ashleigh Barty.

Simona Halep – Caroline Garcia, în sferturi la Rogers Cup. Românca poate obţine calificarea la Turneul Campioanelor

Meciul din sferturile de finală de la Montreal cu Caroline Garcia are şi o altă miză pentru Simona Halep. Cu o victorie în această noapte, cea mai bună tenismenă a lumii va obţine calificarea matematică la Turneul Campioanelor. Actualmente, Simona are 5.605 puncte, cu doar 115 puncte sub punctajul care asigură automat calificarea la competiţia din Singapore. Prezenţa în semifinalele turneului organizat în Canada i-ar aduce sportivei noastre 160 de puncte WTA şi, implicit, cea de-a 5-a prezenţă consecutivă la Turneul Campioanelor.

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE ONLINE pe Digi Sport

La fel ca şi Halep, Garcia a avut bye în prima rundă, pentru ca apoi să treacă de Magdalena Rybarykova, după ce a fost condusă cu 1-0 la seturi. Învingătoarea partidei dintre Simona Halep şi Caroline Garcia va juca în semifinalele Rogers Cup împotriva câştigătoarei din duelul Ashleigh Bartey – Kiki Bertens. Sevastova – Stephens şi Svitolina – Mertens sunt meciurile de pe jumătatea inferioară a tabloului. Partidele vor fi transmise în direct pe Digi Sport. Garcia a vorbit despre duelul cu Simona Halep din sferturile de finală şi a mărturisit că-i va fi foarte greu să obţină victoria: “Are foarte puţine slăbiciuni în joc. Este solidă pe toate loviturile. Eu trebuie să fiu agresivă şi să îmi folosesc atuurile. În general, Simona îmi poate bloca jocul”, a spus Garcia pentru WTA.

Românca a recunoscut şi ea că va avea o misiune foarte dificilă în faţa franţuzoaicei, în condiţiile în care a fost nevoită să stea mai bine de trei ore pe teren în cursul zilei de joi. “Nu a fost uşor, a trebuit să rămân concentrată pentru fiecare minge. A fost o zi grea pentru amândouă. Pentru mine urmează somn! Este excelent să fiu în sferturile de finală, dar ştiu că va fi foarte greu să mă refac. Vă mulţumesc că aţi venit. Îmi face plăcere să joc pe acest teren, mulţumesc fanilor că au venit”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE TEXT – cote şi ponturi la pariuri

La casele de pariuri, Simona Halep porneşte ca mare favorită. Liderul mondial nu a întâmpinat mari probleme cu Garcia de-a lungul timpului, franţuzoaica reuşind să îi ia doar trei seturi în cele cinci confruntări directe. 1,57 este cota pentru o victorie obţinută de Halep, în timp ce adversara ei porneşte cu şansa a doua, având cota de 2,75. Mai mult, casele de pariuri mizează pe un succes în minimum de seturi, pentru care oferă o cotă de 1,60. 1,88, o cotă de echilibru, se oferă pentru o victorie la o diferenţă totală de minimum şase seturi în favoarea Simonei Halep.

Tags: