Fotbal international

Cahill, intervenţie decisivă pentru Simona: “Ia lucrurile pozitive, ai jucat foarte bine”

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati după ce a învins-o în două seturi pe Johanna Konta, scor 6-4, 7-6 (1). Chiar dacă victoria a fost una facilă, românca a...
19.08.2017 | 12:41
Cahill interventie decisiva pentru Simona Ia lucrurile pozitive ai jucat foarte bine

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati după ce a învins-o în două seturi pe Johanna Konta, scor 6-4, 7-6 (1). Chiar dacă victoria a fost una facilă, românca a avut câteva momente mai dificile. La fel ca şi la celelate meciuri de la turneul din Statele Unite ale Amercii, Simona a apelat imediat la Darren Cahill.

În setul doi, Halep a condus-o pe Konta cu 5-2, însă britanica a reuşit să revină în meci şi să câştige două game-uri consecutive. Imediat, jucătoarea care este în prezent pe locul 2 în ierarhia WTA i-a cerut ajutorul lui Darren Cahill. Antrenorul australian a liniştit-o pe româncă, Simona plângându-se că din nou conduce şi pierde foarte repede punctele.

Simona Halep Cincinnati. Sfaturile lui Cahill

“La toate serviciile ei, încearcă să îţi menţii poziţia puţin mai bine pe linia de fund. Ai fost prinsă puţin prea în spate. Dacă te prinde acolo, în spate, loveşte mingea! Tenisul pe care l-ai jucat de pe fundul terenului a fost chiar foarte bun. Foarte bun! Şi ţi-ai găsit ritmul în toate aceste game-uri. I-ai atacat toate serviciile secunde. Mi-a plăcut la nebunie! Nu îmi pasă dacă mai şi greşeşti la retur. Intră mai mult în primul serviciu al ei şi încearcă să o împingi în spate, îmi asum acest risc

Ai jucat un tenis foarte bun! Ia lucrurile bune, mereu! Să ai încredere. Ai jucat un set foarte bun, continuă aşa. faci ceva bun, ai încredere în tine şi caută doar lucrurile pozitive. Mereu! Hai, a fost un set foarte bun!”, a fost discursul lui Darren Cahill.