Pariuri sportive

VIDEO / Halep, ELIMINATĂ! Vezi REZUMATUL meciului!

Presa internaţională a fost surprinsă de eşecul Simonei Halep în faţa lui Garbine Muguruza....
23.09.2014 | 10:28
VIDEO  Halep ELIMINATA Vezi REZUMATUL meciului

Presa internaţională a fost surprinsă de eşecul Simonei Halep în faţa lui Garbine Muguruza.

“Muguruza a surprins-o pe Halep”, au scris jurnaliştii de la L’Equipe.

Englezii de la site-ul SportsMole spun că: “Halep a avut un start puternic, dar s-a chinuit apoi şi nu a reuşit să-şi menţină dominaţia”.

Belgienii de la Sport notează: “Plouă cu surprize la Wuhan, turneu care s-a transformat într-un coşmar pentru Simona Halep”.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Alejo Mancisidor, antrenorul lui Garbine Muguruza, a fost cel care a ”resetat-o” pe eleva sa după ce a pierdut primul set în faţa Simonei.

“Trebuie să te mişti mai mult, să mergi dintr-o parte în alta. Atitudinea ta nu este potrivită. Persişti în greşeli, trebuie să respiri mai mult. Uită punctele greşite! Ai nevoie de mai multe lovituri. Joacă simplu, atacă punctele”, a fost sfatul antrenorului spaniol după setul pierdut

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Simona Halep a intrat zîmbind pe arena din Wuhan, însă a plecat încruntată. Agresiva Muguruza o şochează pe Halep”, a titrat site-ul wtatennis.com. Românca a început bine partida, iar în primul set s-a impus cu 6-2 în doar 35 de minute. Se anunţa o ”promenadă” pentru Halep. N-a fost aşa. Jucătoarea din Spania a devenit agresivă în setul secund şi s-a impus cu 6-2. În cel de-al 3-lea Simona Halep a condus la un moment dat cu 3-2, însă a ajuns să piardă setul cu 3-6, Muguruza reuşind să cîştige 4 game-uri la rînd!

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI

UPDATE 09:19 / În setul 3, la scorul de 5-3 pentru Muguruza, Halep a servit pentru a rămîne în meci. Din nefericire, româncă a pierdut dramatic game-ul, deşi a salvat o minge de meci.

http://youtu.be/kqrT9uEmXPo

UPDATE 08:07 / Simona Halep a fost eliminată de Gabrine Muguruza! Deşi a cîştigat primul set cu 6-2, românca le-a cedat pe următoarele două cu 2-6, 3-6. 

UPDATE / Simona Halep joacă marţi dimineaţă în turul doi la Wuhan, împotriva jucătoarei din Spania, Gabrine Muguruza. Cele două jucătoare nu s-au mai întîlnit niciodată, fiind primul meci direct. 

Iberica este clasată pe locul 22 şi anul acesta a reuşit să cîştige primul turneu din carieră la profesionişti, la Hobart în SUA. 

Simona Halep joacă la primul turneu după eliminarea de la US Open, românca fiind atrasă de faptul că această competiţie se desfăşoară pentru prima oară în circuitul WTA, fiind ediţia inaugurală la Wuhan.

În cazul în care se va califica în turul trei, Simona Halep se va bate pentru sferturile de finală cu învingătoarea dintre Sabine Lisicki din Germania şi Elina Svitolina din Ucraina.

FANATIK.RO vă ţine la curent cu toate informaţiile despre Simona Halep la turneul din China.

*********************************************************************************************************

UPDATE / Simona Halep a oferit ziarului L’Equipe un interviu despre ultimul său turneu, cel de la US Open. Simona a mai vorbit şi despre Turneului Campionelor. “Cînd a început US Open am simţit presiune. Toată lumea îmi spunea că pot cîştiga un turneu de Grand Slam. Dar nu este aşa uşor, mereu ai meciuri grele. Lucic a jucat foarte bine, a revenit de la 5-2, s-a bătut pentru fiecare punct şi a meritat să cîştige. Am fost dezamăgită pentru că în setul doi am cedat şi nu m-am mai bătut pentru puncte. A fost singura dată când mi s-a întîmplat”

”Este dificil să accept această înfrîngere, dar sînt o jucătoare normală care poate pierde meciuri. După US Open mi-am luat o scurtă pauză şi am fost la pescuit. Acum sînt pregătită pentru turneele din Asia şi sînt încrezătoare, deoarece am avut un an bun”, a declarat Simona Halep care a fost eliminată în turul trei la US Open.

Locul 1 nu este un obiectiv pentru mine. Serena Williams este foarte puternică şi a jucat bine la US Open. Obiectivul meu din acest an a fost să mă calific la Turneul Campioanelor de la Singapore. Anul trecut am jucat în Turneul Campioanelor mici de la Sofia şi atunci am spus că vreau să ajung la marele Masters. Acum, sînt fericită că am reuşit acest lucru”, a spus Simona Halep.

UPDATE / Favorita numărul 5 a turneului de la Wuhan, Agnieszka Radwanska, a fost eliminată în turul secund al turneului Caroline Garcia. Franţuzoiaca s-a impus în 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 7-6. Radwanska se afla pe partea de tablou a Simonei Halep.

UPDATE / Simona Halep şi-a aflat adversara din turul secund al turneului de la Wuhan. Garbine Muguruza a învins-o pe Torro-Flor în 3 seturi, sor 4-6, 6-4, 6-4, şi o va întîlni pe numărul 2 mondial. Partida va avea loc marţi dimineaţă, la ora 07:00. Jucătoarea din Spania a avut un an foarte bun, reuşind să cîştige primul său trofeu WTA din carieră, la Hobart.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Anul 2014 aduce o premieră în tenisul mondial feminin, turneul de la Wuhan, din China, organizat pentru prima oară în acest sezon. Pe 21 septembrie a început una dintre cele mai interesante competiţii de tenis, mai ales că a mai rămas foarte puţin timp pînă la Turneul Campioanelor şi majoritatea jucătoarelor vor da totul pentru a lua cît mai multe puncte pînă atunci.

Toată lumea bună e prezentă

Principalul argument pe care îl aduc chinezii pentru a face turneul lor atractiv este lista jucătoarelor prezente la start. Deşi este un turneu Premier, la care nu se cîştigă la fel de multe puncte ca la un Grand Slam, toate cele 16 jucătoare clasate pe primele locuri în clasamentul WTA vor fi prezente la start. De la Serena Williams şi Simona Halep, pînă la Bouchard şi Wozniacki. Una dintre principalele atracţii ale turneului este răsplata financiară, fiind puse în joc nu mai puţin de 2,44 milioane de dolari premii totale. Cîştigătoarea pleacă acasă cu aproape 500.000 de dolari.

Arenă ultra-modernă

Arena centrală de la Wuhan arată mai bine decît multe dintre stadioanele de fotbal europene, fiind construită special pentru acest turneu. Lucrările s-au terminat în vara acestui an, iar această arenă poate găzdui 5000 de fani. Suprafaţa de joc este ciment. Chinezii au început deja lucrările la un nou teren, care va avea 15.000 de locuri, denumit “Whirlwind”. Cîştigătoarea turneului va avea parte şi de un cadou special din partea organizatorilor: numele acesteia va fi scris pe uşa vestiarului favorit şi acesta va fi al respectivei pînă când se va lăsa de tenis. Pe lângă sală de forţă, arena mai dispune de o sală de masaj, un loc de relaxare pentru jucători, un restaurant de cinci stele şi camere de hotel pentru VIP-uri.

0,,12781~12161772,00

„Chicago al Chinei

Wuhan este capitala provinciei Hubei şi este cel mai popular oraş din China Centrală. Din cauza faptului că are multe căi ferate şi autostrăzi, Wuhan este numit şi „Chicago al Chinei”. Populaţia oraşului este de aproximativ 10 milioane de locuitori şi suprafaţa de 8.500 de kilometri pătraţi.

Vremea nu este foarte bună pentru tenis, climatul din această zonă fiind sub-tropical, cu multe ploi. Temperaturile în zonă sînt destul de extreme, -18 grade cînd e frig şi 42 de grade cînd e cald.

Wuhan_montage

Revenirea Simonei

Turneul din China este primul la care participă Simona Halep de la eliminarea prematură la US Open, unde a fost învinsă în turul trei de Lucic-Baroni. Miza compatrioatei noastre nu este aşa mare la acest turneu, mai ales că are asigurată prezenţa la Turneul Campioanelor, adevăratul test din acest final de an. Avînd în vedere că participă toate jucătoarele din TOP 10, care vor fi şi în Singapore, este un bun test pentru Simona să demonstreze că poate rupe blestemul Şarapova sau complexul Serena Williams. În afară de turneul de la Wuhan, cel mai probabil Halep va participa şi la Beijing pînă la marele test din Singapore.

JUMĂTATEA SIMONEI PE TABLOU

simon