Sporturi

Darren Cahill a ajuns la Wimbledon! A asistat-o pe Simona Halep la antrenament. Foto exclusiv. Ce a postat pe Instagram

01.07.2019 | 00:02
Darren Cahill a ajuns la Wimbledon A asistato pe Simona Halep la antrenament Foto exclusiv Ce a postat pe Instagram

Simona Halep va intra luni, 1 iulie, în focurile competiției de la Wimbledon. Românca o va întâlni în primul tur pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich, numărul 37 mondial, sportiva care însă a suferit cinci înfrângeri la rând, înainte de întâlnirea cu fostul număr 1 mondial. Românca va avea parte și de un susținător extrem de important, înainte de debutul celui mai cunoscut turneu de tenis din lume. Este vorba despre australianul Darren Cahill.

Simona Halep a primit ajutor de la Darren Cahill la antrenamentele de la Wimbledon

UPDATE 30 iunie, ora 22:24 / Darren Cahill a postat pe Instagram un scurt clip video de la antrenamentul susținut de Simona Halep duminică seara

Cahill activ pe Instagram
Cahill activ pe Instagram

Reporterul FANATIK prezenți la Wimbledon l-au remarcat pe fostul colaborator al Simonei Halep la terenurile de antrenament din Londra. Darren Cahill a părut destul de implicat în pregătirea Simonei și părea că își oferă sprijinul pentru a-i asista pe cei din staff-ul lui Halep. VEZI GALERIE FOTO

Prezența lui Darren Cahill alături de Simona Halep pe terenurile de la Wimbledon dau apă la moară speculațiilor potrivit cărora tehnicianul australian s-ar putea întoarce în curând în staff-ul româncei. Cei doi au fost împreună în urmă cu două săptămâni la Cluj-Napoca, acolo unde Halep a jucat mai multe partide demonstrative. Cu această ocazie, Simona l-a invitat pe Cahill să se întoarcă în staff-ul ei: „Darren, mulțumesc că ai venit din Australia și te aștept din nou în echipa mea”, i-a spus Halep tehnicianului australian, la Cluj.

Darren Cahill, alături de Simona Halep la antrenamentele de la Wimbledon
Darren Cahill, alături de Simona Halep la antrenamentele de la Wimbledon

Darren Cahill, indicii că s-ar putea întoarce în echipa Simonei Halep

Simona Halep și Darren Cahill au renunțat la colaborare la începutul acestui an, după ce antrenorul a decis să rămână alături de familie măcar pe parcursul lui 2019. „Am luat un an de pauză de la antrenorat pentru a fi cu familia. La finalul anului nu ştiu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă vrea să mă întorc înapoi sau nu”, povestea Cahill.

Simona Halep și Darren Cahill au început colaborarea în 2016. În timpul în care a lucrat cu australianul, Simona a reușit cele mai importante performanțe din carieră: victoria de la Roland Garros în 2018, dar și accederea până pe primul loc mondial.

Halep va debuta la Wimbledon 2019 în compania Aliaksandrei Sasnovich, luni, 1 iulie, de la ora României 15:00.