Sporturi

Simona Halep – Ekaterina Makarova 6-1, 6-0. Fără emoții în turul 2

06.05.2018 | 14:50
Simona Halep  Ekaterina Makarova 61 60 Fara emotii in turul 2

Update: Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Madrid după o victorie facilă cu Ekaterina Makarova, scor 6-1, 6-0. Va juca împotriva câștigătoarei dintre Alison van Uytvanck și Elise Mertens, partidă care va avea loc în această seară.

6-0. Calificare pentru Simona.

5-0. Break Simona.

4-0. Simona își face serviciul fără emoții.

3-0. Un nou break reușit de Simona.

2-0. Simona își face serviciul, nu are probleme în acest meci.

1-0. Simona face un nou break.


6-1. Simona își face serviciul și închide primul set.

5-1. Un nou break al Simonei.

4-1. Simona își face serviciul.

3-1. Simona face un nou break.

2-1. Rebreak reușit de Makarova, la 15.

2-0. Break alb reușit de Halep.

1-0. Simona își face serviciul fără emoții.

UPDATE: Caroline Wozniacki obține calificarea în turul 2 la Madrid, după 6-3, 6-1 cu Daria Gavrilova. Pe arena Manolo Santana urmează meciul Simona Halep – Ekaterina Makarova, în apoximativ 10 minute.


UPDATE: Simona Halep vs. Ekaterina Makarova, se va disputa duminică, 6 mai, în jurul orei 13.30, ora României, pe arena Manolo Santana, după meciul feminin de tenis dintre Daria Gavrilova şi Caroline Wozniacki.


Simona Halep – Ekaterina Makarova turul 1 Madrid Live Video Simona Halep şi-a aflat prima adversară la Madrid. O va înfrunta pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 32 WTA, jucătoare de mâna stângă. Halep şi Makarova s-au mai înfruntat de şase ori până acum, cu patru victorii pentru româncă. Ultima a fost obţinută cu mare uşurinţă, la Doha, scor 6-3, 6-0. Makarova s-a impus ultima dată în 2017, la Washington, după ce Simona s-a retras în decisiv. Este prima confruntare dintre cele două pe zgură. Toate au fost pe hard până acum.

În turul 2 la Madrid, Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre Alisson van Uytvank şi Elise Mertens, cea din urmă fiind o jucătoare în mare formă, locul opt în clasamentul Race to Singapore şi 19 la general. Totuşi, Simona poate considera că a avut o tragere la sorţi abordabilă, în condiţiile în care a reuşit să evite două jucătoare foarte bune pe zgură, care i-au creat mari probleme în 2017, Jelena Ostapenko şi Elina Svitolina. Pe una dintre cele două o poate înfrunta doar în finală. La fel şi pe Caroline Wozniacki.

Simona Halep – Ekaterina Makarova turul 1 Madrid Live Video Duel cu Muguruza în semifinale?

Cea mai posibilă adversară din turul 3 pentru Simona Halep ar putea fi Madison Keys, pentru ca un posibil duel contra Karolinei Pliskova, învingătoarea de la Stuttgart, dar victimă favorită a Simonei, să aibă loc în eventualitatea în care ambele ajung în sferturi. Victoria Azarenka este şi ea o posibilă adversară în această fază a competiţiei, în condiţiile în care beneficiază de clasament protejat.

Simona Halep – Ekaterina Makarova turul 1 Madrid Live Video În fine, cea mai probabilă adversară din semifinale ar fi Garbine Muguruza, locul 3 WTA, cea care joacă pe teren propriu la Madrid. Venus Williams este şi ea o pretendentă la penultimul act şi ar putea fi şi ea adversara Simonei dacă ambele ajung în această fază a competiţiei. Simona Halep are de apărat 1000 de puncte de la Madrid, este câştigătoarea ultimelor două ediţii.

Tags: