Sporturi

Simona Halep, felicitată pe instagram de celelalte românce din WTA: „Ești o inspirație”

10.06.2018 | 09:05
Simona Halep felicitata pe instagram de celelalte romance din WTA Esti o inspiratie

Simona Halep a reușit să câștige primul turneu de Grand Slam din carieră, după ce a trecut în finala de la Roland Garros de Sloane Stephens, iar mesajele de felicitări nu au încetat să curgă pentru campioana română. Ea a fost felicitată de mai multe dintre colegele sale de Fed Cup pe instagram.

„Astăzi se vorbește românește la Paris! Un vis care a devenit realitate. Să nu renunți niciodată, Just Do It (n.r. sloganul sponsorului tehnic al lui Halep, Nike)! Nu aș putea fi niciodată mai mândră de compatrioata mea, Simona Halep. O meriți cu prisosință!”, a scris Alexandru Dulgheru într-un mesaj emoțional pe instagram, în care a combinat româna cu engleza.

Astăzi se vorbește românește la Paris! A dream came true… Never quit, just DO IT! Couldn’t be more proud of my compatriot, Simona Halep. You totally deserve it! ??❤️ #2018RGchampion

A post shared by alexandra dulgheru (@alexdulgheru1) on

Și Raluca Olaru a pus pe instagram o poză cu Simona Halep, ridicând trofeul de la Roland Garros: „Bravooo Simo!!! Îl meriți, bravo ție și echipei! Ești o inspirație pentru noi toți!”, a scris specialista de dublu.

Bravooo Simo!!! You deserve it, bravo tie si echipei!! Esti o inspiratie pentru noi toti @simonahalep ???

A post shared by Raluca Olaru (@raluca1olaru) on

Simona Halep, felicitată și de Andreea Mitu

Și Andreea Mitu, cea care s-a retras momentan din circuit pentru că a devenit mămică, sau Irina Bara, tânăra care a făcut sferturi în proba de dublu a acestui an la Roland Garros, într-o echipă cu Miki Buzărnescu, au pus postări de tip instamoments pentru Simona Halep. Dintre cele 4 jucătoare, doar Irina Bara nu a apucat încă să evolueze pentru echipa de Fed Cup a României.

Andreea Mitu, mesaj pentru Simona Halep
Andreea Mitu, mesaj pentru Simona Halep
Irina Bara, mesaj pentru Simona Halep
Irina Bara, mesaj pentru Simona Halep