Sporturi

Simona Halep, felicitată pe instagram de celelalte românce din WTA: „Ești o inspirație”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 10.06.2018 | 09:05
Simona Halep, felicitată de colegele de FED Cup Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru și Raluca Olaru

Simona Halep a reușit să câștige primul turneu de Grand Slam din carieră, după ce a trecut în finala de la Roland Garros de Sloane Stephens, iar mesajele de felicitări nu au încetat să curgă pentru campioana română. Ea a fost felicitată de mai multe dintre colegele sale de Fed Cup pe instagram.

„Astăzi se vorbește românește la Paris! Un vis care a devenit realitate. Să nu renunți niciodată, Just Do It (n.r. sloganul sponsorului tehnic al lui Halep, Nike)! Nu aș putea fi niciodată mai mândră de compatrioata mea, Simona Halep. O meriți cu prisosință!”, a scris Alexandru Dulgheru într-un mesaj emoțional pe instagram, în care a combinat româna cu engleza.

Astăzi se vorbește românește la Paris! A dream came true… Never quit, just DO IT! Couldn’t be more proud of my compatriot, Simona Halep. You totally deserve it! ??❤️ #2018RGchampion

A post shared by alexandra dulgheru (@alexdulgheru1) on

Și Raluca Olaru a pus pe instagram o poză cu Simona Halep, ridicând trofeul de la Roland Garros: „Bravooo Simo!!! Îl meriți, bravo ție și echipei! Ești o inspirație pentru noi toți!”, a scris specialista de dublu.

Bravooo Simo!!! You deserve it, bravo tie si echipei!! Esti o inspiratie pentru noi toti @simonahalep ???

A post shared by Raluca Olaru (@raluca1olaru) on

Simona Halep, felicitată și de Andreea Mitu

Și Andreea Mitu, cea care s-a retras momentan din circuit pentru că a devenit mămică, sau Irina Bara, tânăra care a făcut sferturi în proba de dublu a acestui an la Roland Garros, într-o echipă cu Miki Buzărnescu, au pus postări de tip instamoments pentru Simona Halep. Dintre cele 4 jucătoare, doar Irina Bara nu a apucat încă să evolueze pentru echipa de Fed Cup a României.

Andreea Mitu, mesaj pentru Simona Halep
Andreea Mitu, mesaj pentru Simona Halep
Irina Bara, mesaj pentru Simona Halep
Irina Bara, mesaj pentru Simona Halep

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!