Sporturi

Simona Halep, hernie de disc! Adio Turneul Campioanelor?

03.10.2018 | 00:28
Simona Halep hernie de disc Adio Turneul Campioanelor
ADVERTISEMENT

Simona Halep a efectuat controlul medical şi a dezvăluit verdictul medicilor. Simona a efectuat deja controlul medical, aşa cum a declarat zilele trecute, iar verdictul este unul dur, prea dur pentru a spera la performanţă pe final de sezon. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

“Salutări tuturor! Voiam să vă informez că la RMN a reieșit că am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în zilele următoare, dar sper că voi fi înapoi în curând! Vă voi ține la curent! Mulțumesc tuturor pentru susținere!”, a scris liderul mondial pe contul personal de Twitter, care speră, în ciuda verdictului medicilor, să joace la ultimele două turnee din acest sezon, cel de la Moscova şi Turneul Campioanelor de la Singapore, turneu pe care l-ar putea rata dacă doctorii vor considera că nu este refăcută la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Verdict crunt al medicilor! Simona Halep suferă de hernie de disc

Se pare că îngrijorarea Simonei Halep cu privire la ce a simţit la Beijing nu a fost în zadar. “M-am dus cu încredere în Asia, m-am dus cu o mentalitate pozitivă, dar duminică mi s-a blocat spatele la un antrenament și nu am mai putut să fac nimic. Am stat două zile la pat, dar nu am putut face nimic. Eram nepregătită fizic, dar am încercat să joc. După ce am făcut acupunctura s-a dat drumul un pic. Nu regret că am jucat la Beijing, regret că am continuat la Wuhan”, a spus Simona la revenirea în ţară.

Hernia de disc apare adesea în urma efortului fizic intens, lucru care se aplică şi în cazul Simonei, după un an în care a reuşit atât de multe performanţe în tenisul mondial feminin. Tratamentul pentru hernia de disc include administrarea de analgezice, de relaxante musculare şi antiinflamatoare, însă pentru ca pacientul să simtă o ameliorare a afecţiunii se indică o perioadă de odihnă, perioadă care nu poate fi evitată în cazul sportivei noastre. Este, cu siguranţă, un motiv de îngrijorare pentru Simona, având în vedere că urmează turneul final, cel al Campioanelor.

ADVERTISEMENT

Totuşi, Simona încearcă să privească partea bună, iar la scurt timp după ce a publicat anunţul pe reţelele de socializare, românca din fruntea clasamentului mondial a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care se relaxează pe malul Lacului Herăstrău din Bucureşti, semn că totuşi optimismul nu a dispărut şi speră, cu adevărat, să se vindece în timp record şi să participe la turneele rămase în calendarul competiţional.

 

View this post on Instagram

 

@biutifulbyfratelli #beautifulplace❤️

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Tags: