Sporturi

Simona Halep, imitată de nepoata ei: “Cum face când se enervează?” Video

02.05.2018 | 12:29
Simona Halep imitata de nepoata ei Cum face cand se enerveaza Video
Simona Halep a câștigat ultimele două ediții de la Madrid și este din nou favorită conform specialiștilor

Simona Halep, imitată de nepoata ei. Chiar dacă este sub presiune în circuitul WTA, şi are foarte multe puncte de apărat în următoarea perioadă, românca îşi găseşte şi motive de bucurie. Cum ar fi să se amuze cu filmuleţele pe care le primeşte de la fratele ei, Nicolae. Simona a postat un filmuleţ în care este imitată de nepoata ei, Tania, care va împlini doi ani în toamnă.

Cu două palete de badminton în mână, Tania este întrebată de tatăl ei cum face Simona atunci când se enervează. Iar reacţia micuţei Tania este una savuroasă. Lovește cu paleta de podea, așa cum mătușa ei reacționează de multe ori în timpul meciurilor. Cred că trebuie să mă opresc din a mai arunca racheta ? Baby T începe să mă cunoască prea bine?”, s-a amuzat Simona pe baza acestui filmuleț.

 Simona Halep, imitată de nepoata ei. Fără nervi la Madrid?

Liderul clasamentului WTA a ajuns la Madrid, unde a început pregătirile pentru primul turneu de zgură outdoor. A câştigat ultimele două ediţii de Mutua Open şi are de apărat 1.000 de puncte de anul trecut. Simona este favorită numărul unu și în capitala Spaniei, unde a reușit să se impună în 2016 și 2017. Rămâne de văzut dacă Simona se va ține de promisiune și nu va mai lovi cu racheta de pământ.

Tags: