Simona Halep

Simona Halep, interviu altfel în ziarul Marca înainte de finala cu Bertens! Ce amintiri are din Spania şi care este felul de mâncare preferat

11.05.2019 | 15:58
Simona Halep interviu altfel in ziarul Marca inainte de finala cu Bertens Ce amintiri are din Spania si care este felul de mancare preferat

Simona Halep a oferit un interviu alfel în ziarul Marca înainte de finala cu Kiki Bertens. Românca este la o victorie de recuperarea locului 1 WTA, ceea ce s-ar putea întâmpla chiar la turneul ei preferat din circuitul de tenis feminin, Mutua Madrid Open.

Simona Halep, interviu în ziarul Marca înainte de finala cu Bertens: “Paella îmi place foarte mult”

Cu o zi înainte de finala cu Bertens, Simona Halep a oferit un interviu altfel pentru ziarul Marca. Actualul număr 3 WTA a rememorat amintirile plăcute de la turneul WTA Madrid, unde a câştigat de două ori trofeul. În plus, jucătoarea de tenis de 27 de ani a dezvăluit care este mâncarea preferată din gastronomia spaniolă.

“Cele mai frumoase amintiri sunt legate de cele două victorii obţinute aici. Îmi place mâncarea de la VIP, pentru că au toate felurile şi poţi mânca orice. În plus, de la an la an, sunt susţinută de tot mai mulţi prieteni care vin din România. Paella este mâncarea spaniolă care îmi place foarte mult”, a declarat Simona Halep pentru Marca.

Simona Halep, interviu altfel în ziarul Marca înainte de finala cu Bertens (sursă foto: hepta.ro)
Simona Halep, interviu altfel în ziarul Marca înainte de finala cu Bertens (sursă foto: hepta.ro)

Cum se relaxează Simona Halep

Simona Halep se simte foarte bine la turneul WTA Madrid Open şi a susţinut că se simte ca acasă atunci când joacă pe zgura din capitala Spaniei. În plus, jucătoarea de tenis de 27 de ani a precizat că nu vrea să pună o presiune suplimentară şi să se gândească la câştigarea unui nou trofeu de Mare Şlem şi a dezvăluit cum se relaxează atunci când merge la turnee.

“Mă simt ca acasă aici. Toată lumea mă face să mă simt binevenită aici. Am câştigat de două ori şi am mai jucat o finală. Am acces la toate locurile şi este un detaliu plăcut din partea organizatorilor. Mă simt comod aici datorită faptului că domnul Ţiriac este propietarul turneului. De acum vreau să mă bucur mai mult de tenis. Vreau să dau ceea ce am mai bun în fiecare meci. Cu siguranţă că mi-aş dori să câştig încă un turneu de Mare Şlem, dar nu vreau să fac din asta o obsesie. Dacă va veni, va fi ceva extra. Nu vrea să pun presiune pe mine. Merg să vizitez locuri atunci când merg la turnee, un lucru pe care nu-l făceam în trecut. Mă relaxez atunci când merg la cumpărături”, a precizat Simona Halep.

Tags: