Sporturi

Simona Halep – Kaia Kanepi 2-6, 4-6. Coșmar la US Open! Eliminare în primul tur al turneului

27.08.2018 | 19:48
Simona Halep  Kaia Kanepi 26 46 Cosmar la US Open Eliminare in primul tur al turneului

UPDATE, ora 19:30 / Simona Halep este eliminată și în acest an încă din primul tur la US Open, de această dată de Kaia Kanepi, locul 44 WTA, scor 2-6, 4-6. Vezi toate detaliile despre meciurile de la US Open accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei de la Flushing Meadows.


4-6. Simona, eliminată de la US Open.

4-5. Break Kanepi, estonianca va servi pentru meci.

4-4. Simona Halep face break la zero și egalează în setul doi.

3-4. Simona își face serviciul.

2-4. Simona ratează o minge ușoară, Kanepi își face serviciul.

2-3. Simona își face serviciul și își continuă revenirea.

1-3. Simona recuperează un break, la prima ei oportunitate în meci.

0-3. Dublu break avantaj pentru Kanepi.

0-2. Simona a rupt o rachetă, dar încă nu își revine.

0-1. Kanepi începe și setul doi cu break.


Setul 1 a fost unul de coșmar pentru Halep

2-6. Kanepi închide setul cu un game câștigat la zero.

2-5. Simona reduce din diferență.

1-5. Continuă seria de coșmar a româncei.

1-4. Kanepi conduce cu dublu break.

1-3. Simona încă nu amenință serviciul advers.

1-2. Kanepi fructifică prima ei minge de break.

1-1. Kanepi își face și ea serviciul fără probleme.

1-0. Simona Halep își face serviciul în startul partidei.

“Vreau să joc un tenis bun astăzi, știu că am o adversară periculoasă, dar trebuie să joc cât mai bine”, a declarat Simona Halep într-un scurt interviu oferit înainte de ieșirea la încălzire.


Simona Halep – Kaia Kanepi Live Video pe Eurosport TV

Simona Halep – Kaia Kanepi, partidă din primul tur pe tabloul principal la US Open 2018, va fi transmisă live de Eurosport, televiziune care deține drepturile de transmisie pentru toate cele patru turnee de Grand Slam, atât la feminin, cât și la masculin. În jurul orei 18:00, Eurosport SD va intra în direct cu încălzirea celor două jucătoare. Meciul va începe aproximativ 10 minute mai târziu. Partida se dispută pe arena Louis Armstrong, a doua ca mărime de la Flushing Meadows, iar condițiile meteo nu vor fi o problemă. Asta pentru că organizatorii au investit o sumă uriașă în acest stadion, dotat în premieră cu acoperiș retractabil. FANATIK.RO te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Simona Halep – Kaia Kanepi, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

UPDATE, ora 16:38. Simona Halep se antrenează în aceste momente pe arena Louis Armstrong. Vremea este foarte bună la New York, iar meciul campioanei noastre va începe într-o oră şi jumătate.

Simona Halep Gears Up For 2018 US Open R1

Top seed Simona Halep is practicing in Armstrong for her opening round against Kaia Kanepi. Watch LIVE on the new Louis Armstrong Stadium via ESPN 3 and & ESPN+. Visit us at the 2018 #USOpen from 8.27-9.9 http://ms.spr.ly/buy-usopen-tickets-fb

Gepostet von US Open Tennis Championships am Montag, 27. August 2018

Live Stream Simona Halep – Kaia Kanepi. Un alt mod de a vedea finala Online

În caz că nu reușești să vezi live online Simona Halep – Kaia Kanepi, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream este pe FANATIK.RO care oferă cele mai importante faze ale partidei prin intermediul clipurilor oferite de WTA. Vor fi imagini inclusiv de la ieşirea jucătoarelor la încălzire, dar şi de la punctele importante realizate atât de Kaia Kanepi, dar mai ales de Simona Halep.

Simona Halep – Kaia Kanepi Live Stream online pe Eurosport
Simona Halep se antrenează deja la intensitate maximă la New York şi este gata de debut

Totul despre Simona Halep – Kaia Kanepi. Problemele şi atuurile româncei

Chiar dacă este de aşteptat să obţină o calificare facilă în turul 2 la US Open 2018, Simona Halep trebuie să îşi păstreze concentrarea. Kaia Kanepi, locul 44 în clasamentul WTA, este o jucătoare foarte puternică, pe care liderul mondial nu a înfruntat-o în ultimii ani. Singurul duel direct este din 2014, la Doha, unde Simona a avut nevoie de tie-break în decisiv pentru a obţine calificarea, după ce a salvat şi o minge de meci. Totuşi, jucătoarea din Estonia este departe de româncă la nivelul deplasării în teren, ceea ce ar putea cântări decisiv. Rămâne de văzut în ce formă fizică va fi Halep pentru acest meci, în condiţiile în care s-a retras de la New Heaven chiar din cauza unor probleme medicale. Mai trebuie spus că, indiferent de rezultatele de la Flushing Meadows, Simona Halep va rămâne lider mondial.

Simona Halep – Kaia Kanepi, turul 1 US Open 2018 – cote și ponturi la pariuri

Casele de pariuri o dau ca mare favorită pe Simona Halep în confruntarea cu locul 44 WTA, Kaia Kanepi. Cotă 1,14 au oferit bookmakerii pentru o victorie a liderului mondial, în vreme ce eliminarea Simonei din această fază a competiţiei aduce o cotă de de 6,00. De altfel, este de aşteptat ca românca să se impună în minimum de seturi. Astfel, specialiştii au oferit o cotă de 1,48 pentru un 2-0 la seturi al Simonei Halep.