Video. Halep merge în turul 3 la Indian Wells! Fără emoţii cu Pliskova

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Indian Wells, scor 6-4, 6-4. O victorie facilă în care românca a părut refăcută complet după accidentare.
10.03.2018 | 12:09
Video Halep merge in turul 3 la Indian Wells Fara emotii cu Pliskova

Update: Simona Halep nu are probleme când o înfruntă pe Pliskova. Karolina a spus că speră să o evite, iar Kristyna a suferit în turul 2 la Indian Wells o nouă înfrângere în minimum de seturi în faţa româncei. În turul 3, Halep va juca împotriva învingătoarei dintre Dolehide şi Cibulkova.


6-4. Halep e în turul 3.

5-4. Pliskova serveşte bine şi rămâne în meci.

5-3. Game Simona, care este aproape de turul 3.

4-3. Simona întrerupe seria neagră şi face break.

3-3. Din nou break, probleme pentru Simona.

3-2. Pliskova îşi face serviciul.

3-1. Pliskova face break şi întrerupe seria la şase.

3-0. Seria Simonei se extinde, Pliskova pare gata să cedeze.

 

2-0. Vine şi al cincilea game consecutiv.

 

1-0. Simona face al patrulea game la rând.


6-4. Halep nu greşeşte la serviciu şi ia primul set.

 

5-4. Mai agresivă la retur, Simona trece pentru prima dată în avantaj. Face break şi va servi pentru set.

4-4. Simona îşi face serviciul cu mici emoţii.

 

3-4. Pliskova îşi face din nou serviciul.

3-3. Halep îşi face primul game la serviciu, pare să regleze problemele.

2-3. Halep răspunde şi ea pe serviciul adversarei.

1-3. Pliskova face break la zero.

1-2. Rebreak reuşit de Halep

0-2. Pliskova face break.

0-1. Pliskova îşi face serviciul. A dat patru aşi!

Update/ Escobedo se impune şi în setul doi, scor 6-3, iar partida Simonei Halep începe în 10 minute.

Update/ Ernesto Escobedo şi-a adjudecat primul set cu Frances Tiafoe, în partida premergătoare celei a Simonei Halep. Este 1-1 în setul doi, iar dacă Escobedo se impune, Simona ar putea juca la puţin timp după miezul nopţii.

UPDATE:  Bookmakerii au încredere totală în Simona Halep pentru partida contra Kristynei Pliskova, din această seară, în jurul orei 01:00. Românca a primit iniţial o cotă de 1,11, iar în ultimele ore chiar a mai scăzut, până la 1,07. Ar fi un semn că specialiştii au considerat că Halep a trecut peste problemele la gleznă, după evoluţia de la dublu, chiar dacă ea şi Begu au pierdut.


UPDATE: Marele semn de întrebare înainte de debutul Simonei Halep este legat de problemele la gleznă pe care românca le-a acuzat încă de la startul Australian Open şi care au obligat-o să se retragă în semifinale la Doha. La conferinţa de presă, Simona a lăsat de înţeles că problemele nu au dispărut complet. Totuşi, în cele 65 de minute petrecute pe teren joi noapte, lucrurile au mers destul de bine. Simona nu a forţat, dar nici nu a părut că loviturile ei ar fi afectate de durerile la gleznă. 


UPDATE: Cum arată partea de tablou a Simonei Halep după turul 1:

UPDATE: Organizatorii Indian Wells au anunţat ora de start a meciului de debut al Simonei Halep din California, în proba de simplu! Românca va juca împotriva Krystinei Pliskova în jur de ora 01:00, ora României, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în meciul 3 de pe arena principală

UPDATE: Sora Kristynei Pliskova, Karolina, a vorbit despre Simona Halep înainte ca sora sa geamănă s-o înfrunte pe sportiva noastră:“Totul este atât de strâns în momentul de faţă. Sunt doar câteva puncte diferenţă, iar la fiecare turneu se poate schimba numărul unu mondial. Nu este nimeni precum Serena în momentul de faţă, Simona şi Caroline nu se pot compara cu ea. Niciuna dintre ele nu poate fi precum ea. Uitaţi-vă la meciurile lor, toate sunt foarte echilibrate, diferenţa se face la câteva puncte, salveaza mingi de meci. Ele pot pierde în faţa oricărei jucătoare din top 20-30 pentru ca nivelul este foarte echilibrat şi deschis. Chiar dacă nu eşti cap de serie tot ai o şansă să câştigi turneul. Desigur, aceasta situaţie este valabilă şi pentru mine.”

Kristyna Pliskova a obţinut calificarea în turul doi după ce a trecut de Ying Ying Duan, scor 6-4, 7-6 (5), partidă care a durat 91 de minute. Astfel, jucătoarea din Cehia va juca împotriva Simonei Halep în turul doi, partidă care se va disputa vineri, după ora 21:00.

Kristyna este sora geamănă a Karolinei Pliskova, jucătoare mult mai bine cotată, care ocupă locul 5 în ierarhia WTA. Totuşi, între cele două există mari diferenţe ca stil de joc. În primul rând, Kristyna este jucătoare de mâna stângă, în vreme ce Karolina este dreptace. De aici şi o mare diferenţă la nivel de serviciu.

Simona Halep – Kristyna Pliskova LIVE STREAM Indian Wells turul 2

Simona Halep şi Krystina Pliskova s-au mai întâlnit o singură dată, dar pe zgură. S-a întâmplat la Madrid, în 2017, iar românca s-a impus fără emoţii. Halep era în mare formă şi i-a lăsat doar trei game-uri adversarei, scor 6-1, 6-2. De altfel, Simona avea să câştige apoi turneul de la Madrid.

Anul trecut, Kristyna Pliskova a ajuns până în turul trei la Indian Wells, după ce a trecut de Bethanie Mattek-Sands şi Daria Kasatkina. A fost cea mai bună performanţă a carierei pentru ea în California. Avea să fie învinsă de Dominica Cibulkova, după un meci disputat, scor 6-2, 6-7 (5), 6-7 (4).