Sporturi

IMAGINILE pe care nu le-ai văzut cu Simona Halep! Sportiva, mai SEXY ca niciodată!

Simona Halep se află într-o ascensiune extraordinară după cîştigarea turnerului de la Doha. Sportiva de doar 22 de ani se află într-o formă excelentă, iar mediatizarea sa creşte pe zi ce...
22.02.2014 | 21:45

Simona Halep se află într-o ascensiune extraordinară după cîştigarea turnerului de la Doha. Sportiva de doar 22 de ani se află într-o formă excelentă, iar mediatizarea sa creşte pe zi ce trece. Chiar dacă pare o jucătoare devotată în totalitate tenisului, Simona reuşeşte să ia scurte pauze între turnee, în care “evadează” pentru scurt timp împreună cu familia ori prietenii.

Aflată pe poziţia a 7-a în clasamentul WTA, Halep ştie să fie şi sexy. Ea se afişează provocator la diferite evenimente, iar imaginile cu ea suprind orice fan învăţat să o vadă îmbrăcată la turneele de tenis.

halep 1

 

Simona susţine că fără ajutorul părinţilor şi al prietenilor nu ar fi putut realiza performanţele de pînă acum. “Am cîştigat turnee şi fără părinţii mei în tribune, dar şi cu ei. Acum i-am avut alături şi pe prieteni, toţi sînt alături de mine mereu. Fără ei nu cred că aş fi putut ajunge unde sînt azi. Eu sînt o faţă normală, încerc să fiu cît pot eu de relaxată pe teren şi să joc cu plăcere. Ăsta a fost secretul meu pînă acum, să fiu agresivă, relaxată şi să joc cu plăcere”, a declarat sportiva.

halep 2

 

Jucătoarea de tenis îl are ca idol pe Gheorghe Hagi. “Hagi este idolul meu. E modelul meu în viaţă şi în sport. Dar mai am mult pînă să ajung ca el”, a mai completat Simona.

halep 3