Simona Halep

Simona Halep, mesaj pentru fani în prima zi de Paște! ”Familia! Cel mai frumos sentiment”. Ce urmează pentru fostul lider mondial. Foto

30.04.2019 | 09:14
Simona Halep mesaj pentru fani in prima zi de Paste Familia Cel mai frumos sentiment Ce urmeaza pentru fostul lider mondial Foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep a renunțat să mai participe la turneul de la Stuttgart, deși a plecat din Franța, de la Rouen direct în Germania. Fostul lider mondial a acuzat o stare de oboseală și a precizat că vrea să petreacă timp alături de familie. A treia jucătoare de tenis a lumii și-a pus planul în aplicare, dar a ținut să transmită și un mesaj pentru fani în prima zi de Paște! Halep s-a fotografiat alături de apropiați şi a precizat că acesta este cel mai frumos sentiment.

Simona Halep, mesaj pentru fani în prima zi de Paște!

”Familia! Cel mai frumos sentiment”, a scris Simona Halep pe o rețea de socializare. De altfel, fostul număr 1 mondial a postat în ultima perioadă mai multe fotografii din oraşul natal pe contul personal de Instragam. Halep a atras de curând toate privirile după ce a mers la un club de fiţe amplasat chiar pe plaja din Mamaia. Aceasta a ales să se îmbrace într-o rochiţă neagră, mulată pe corp, care poate ajunge la peste 1860 de dolari. De asemenea, fostul lider mondial a fost atentă şi la accesorii. Simona şi-a luat o geantă de un verde aprins, care costă în jur de 475 de euro.

ADVERTISEMENT

Peste rochiţa mulată, Simona a pus o geacă de piele care s-a integrat perfect în peisaj. Totuşi, ea a dat pe geacă nu mai puţin de 600 de euro. Pentru ca imaginea de ansamblu să fie perfectă, Simona a oferit în jur de 400 de euro pe încălţări, iar rezultatul a fost unul care nu putea da greş.  “Cel mai frumos loc”, a fost mesajul care a însoţit fotografia postată de Halep la intrarea în club.

View this post on Instagram

#family ❤️ #thebestfeeling

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Ce urmează pentru Simona Halep

În curând Simona Halep reintră în circuit. Are de apărat trofeul câştigat anul trecut la Roland Garros, însă până atunci merge la turneul de la Roma și la cel patronat de Ion Țiriac, la Madrid. Deși a suferit o accidentare la Rouen, în meciul Franţa – România din Fed Cup, fostul lider mondial a susţinut că îşi va reveni pentru cele mai importante turnee pe zgură ale anului și a anunțat că va încerca să adune cât mai multe puncte.

ADVERTISEMENT

“În mod normal îmi voi reveni pentru turneele de la Madrid şi Roma. Este destul timp să îmi revin. Vreau să merg acasă şi să mă relaxez. O să stau cu nepoţica mea pentru că trebuie să îmi încarc bateriile şi nu voi face nimic pentru că am nevoie de odihnă. Dacă voi putea să rezist 4 zile fără să fac nimic şi fără să mă gândesc la tenis, ar fi o superputere pentru mine. Corpul meu se simte rău pentru că am dat totul şi chiar voiam să câştig Fed Cup”, a declarat Simona Halep.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA