Simona Halep

Simona Halep nu este favorită la primul meci din 2019! Cote neașteptate contra unei adversare care nu i-a luat set până acum

08.01.2019 | 13:06
Simona Halep nu este favorita la primul meci din 2019 Cote neasteptate contra unei adversare care nu ia luat set pana acum

Simona Halep nu este favorită la primul meci din 2019. Toamna de coșmar pe care a avut-o liderul mondial, dar și vacanța prelungită pe care și-a luat-o, în speranța că nu va fi din nou afectată de durerile la spate, au zdruncinat serios încrederea bookmakerilor. Debutul în noul sezon, contra lui Ashleigh Barty, la Sydney, în turul 2, se anunță unul foarte complicat pentru româncă. Mai ales în opinia caselor de pariuri.

Deși este în continuare pe primul loc WTA, ba chiar are un avans uriaș față de principalele rivale, Simona Halep nu pornește ca favorită în confruntarea care va avea loc miercuri dimineață, în jurul orei 6:00. Asta deși o înfruntă pe Ashleigh Barty, jucătoare care este doar a 15-a în ierarhia tenisului feminin. Ba chiar mai mult, australianca nu a pus probleme în cele două partide pe care le-a jucat contra Simonei în 2018.

Simona Halep nu este favorită la primul meci din 2019! Cotă uriașă pentru un nou 2-0 pentru româncă

Au fost dueluri la Montreal și la Cincinnati, iar Simona Halep s-a impus de fiecare dată în minimum de seturi. Un scenariu care pare un adevărat SF în opinia celor mai importante case de pariuri din România. Cotă 3,65 pentru ca acest lucru să se întâmple. Nici măcar pentru o victorie, indiferent de scor, a Simonei Halep, bookmakerii nu sunt încrezători. Cotă 2,15 pentru calificarea româncei în semifinale. În vreme ce Barty a primit o cotă de 1,68 la victorie.

Casele de pariuri care par să aibă cea mai mare încredere în româncă dau cote ceva mai echilibrate, dar tot cu Barty favorită. 2,05 este cea mai mică cotă pentru Halep, iar Ashleigh Barty a primit 1,77 de la aceeași casă de pariuri. Pe lângă problemele Simonei Halep, bookmakerii țin cont că Barty este mult mai bine pregătită fizic. A jucat săptămâna trecută la Hopman Cup, cu evoluții bune, iar la Sydney a avut deja parte de un debut fericit, victorie facilă cu Jelena Ostapenko. În plus, australianca va avea parte și de susținerea publicului de la Sydney.