Sporturi

Simona Halep, prima declaraţie după finala pierdută de la Cincinnati: “Am fost puţin obosită”

19.08.2018 | 23:38
Simona Halep prima declaratie dupa finala pierduta de la Cincinnati Am fost putin obosita

Simona Halep, prima declaraţie după finala pierdută de la Cincinnati. Simona Halep a avut un discurs grozav în poziţia de învinsă în finala de la Cincinnati.

Simona Halep a vorbit după finala de la Cincinnati. Simona Halep, liderul mondial din WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după ce a fost învinsă, duminică, de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 6-2. La 6-5, în tie-break-ul setului secund, Halep a ratat o minge de meci.

La finalul meciului întins pe două ore şi 9 minute de joc, Simona Halep a fost invitată pe scena de pe teren pentru a ţine discursul de final. “Aşadar, este pentru a treia oară când vorbesc din aceeaşi poziţie. Am pierdut trei finale aici, dar poate în viitor voi fi capabilă să câştig una pentru că iubesc să joc aici! Mulţumesc tuturor celor care au venit şi m-au susţinut. A fost o săptămână minunată pentru mine. Am fost puţin obosită, dar este mereu o plăcere să vin aici şi să joc în faţa voastră. Vă mulţumesc”, a spus Simona la ceremonia de premiere.

Simona Halep, prima declaraţie după finala pierdută de la Cincinnati

“Vreau s-o felicit pe Kiki! Ai jucat grozav şi meriţi acest titlu. Ai fost fantastică azi şi-şi doresc tot binele în viitor! Sper să ne vedem la anul cu bine, Mulţumesc echipei mele care m-a susţinut. Nu a fost totul perfect azi, însă cu siguranţă vom mai avea momente bune în viitor. Vă mulţumesc!”, a concluzionat românca din fruntea clasamentului mondial.

Tags: