Simona Halep

Simona Halep, primul moment în care l-a chemat pe noul antrenor! Ce i-a transmis Daniel Dobre. Video

23.03.2019 | 10:45
Simona Halep primul moment in care la chemat pe noul antrenor Ce ia transmis Daniel Dobre Video

Nu a durat mult până la primul moment în care Simona Halep l-a chemat pe noul antrenor! S-a întâmplat chiar în primul joc disputat în turneul de la Miami. Astfel, în partida cu Taylor Townsend, a existat o clipă în care Halep s-a clătinat. Fostul lider mondial a simțit că ceva nu e în regulă și nu a ezitat. Era setul al doilea, la scorul de 6-1, 3-2 și americanca părea că reintră în joc. Atunci Simona i-a făcut semn lui Daniel Dobre. VEZI VIDEO CU INTERVENȚIA AICI

Simona Halep, primul moment în care l-a chemat pe noul antrenor!

Daniel Dobre s-a conformat imediat şi a coborât pe teren. Antrenorul a venit în pas alergător și i-a transmis lui Halep unde anume greșește. ”Pe rever, când îți vine mingea înaltă, dă-te și înapoi și dă… Atât! În rest ai jucat foarte… Important este să nu-i dai tu tot timpul ritm, pentru că a început să contreze bine de jos. Poți să-i dai dreapta înaltă și lungă pe rever și după să i-o schimbi, da? 

În rest, foarte ok. Rămâi liniștită, pentru că ai jucat foarte bine”, a fost mesajul lui Daniel Dobre pentru Simona Halep. A treia jucătoare a lumii a înțeles exact ceea ce i s-a transmis și a aplicat imediat. Townsend a început din nou să piardă teren și Halep a bifat punctele necesare pentru a-și adjudeca setul secund și pentru a închide meciul.

Simona Halep, primul moment în care l-a chemat pe noul antrenor! Halep
Halep a început să lucreze cu Daniel Dobre înaintea competiției de la Miami

Halep, calificare en fanfare în turul 3

Simona Halep a arătat că se simte perfect la Miami. După ce a fost eliminată destul de repede din competiția de la Indian Wells, românca a bătut palma cu Daniel Dobre. Antrenorul s-a alăturat staff-ului în Statele Unite și a început să lucreze cu fostul lider mondial. În turul 3, Simona Halep va juca împotriva unei jucătoare aflată pe locul 93 în clasamentul WTA, Polona Hercog.

“Cred ca a fost cel mai bun meci al meu de pana acum. Ma simt mult mai increzatoare, imi simt jocul. Cred ca mi-a placut stilul ei de joc. Atmosfera a fost buna, vremea la fel. Am numai impresii pozitive despre acest meci. A fost cu adevarat bine”, a spus Simona Halep la conferința de presă susținută după partida cu Taylor Townsend.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA

 

Tags: