Simona Halep

Simona Halep riscă să piardă un milion de euro! Ce probleme are fostul lider mondial

Autor: Alexandru Năstase | 14.03.2019 | 14:00
Simona Halep poate pierde mai multe proprietăți în valoare de un milion de euro

Fostul lider mondial din circuitul WTA, Simona Halep riscă să piardă un milion de euro! A doua jucătoare de tenis a lumii are probleme serioase legate de proprietățile pe care le deține într-o zonă rezidențială de lux din București. Astfel, în urmă cu ceva timp, Halep și-a achiziționat pe Șoseaua Nordului, în zona Herăstrău, mai exact în Cartierul Francez, o vilă și alte proprietăți.

Simona Halep riscă să piardă un milion de euro!

Nu toate au fost în regulă pentru că numele jucătoarei de tenis a apărut acum ca intervenient forțat într-un proces destul de complicat. Astfel, nu mai puțin de  12 bucureșteni solicită instanței dreptul lor la coproprietate asupra unui teren pe care se află și proprietățile achiziționate de Halep. Procesul este unul care a ajuns pe rol în urmă cu doi ani.

Simona Halep nu este singura târâtă în acest proces. Dacă printre cei care solicită dreptul de intrare în coproprietate se numără fiicele unui important om de afaceri, de partea cealaltă, printre proprietarii care apar ca intervievenți în acest proces se numără: Dumitru Dragomir, fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Andreea Cosma, Adriana Petrescu, soția lui Dan Petrescu, Stere Halep, tatăl Simonei Halep, precum și o întreagă asociație de proprietari a unui bloc de pe Șoseaua Nordului, conform celor de la wowbiz.ro.

Simona Halep riscă să piardă un milion de euro! Halep
Blocul în care Simona Halep și-a achiziționat un apartament

Ce s-a întâmplat la proces

Simona Halep a solicitat cererea de chemare în garanție a unei alte persoanei, C.S, la termenul din 20 februarie. Cert este că o asemenea solicitare se face atunci când când există o obligație legală care s-ar putea imputa unei terțe persoane în cazul în care solicitantul pierde un drept. Astfel, în cazul de față, ar putea fi vorba despre vânzătorul proprietății Simonei.

Dumitru Dragomir a fost cel care a dezvăluit primul că Simona Halep și-a cumpărat o casă pe Șoseaua Nordului. ”Halep și-a cumpărat o casă la două case distanță, în cartier. E vecină cu mine”, dezvăluia Dumitru Dragomir. De remarcat că Zona Nordului-Herăstrău este printre cele mai scumpe din București, iar prețul pe metru pătrat aici este de circa 2.500 euro.

  • 2 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!