Sporturi

Simona Halep s-a ales cu un nou bolid de lux! Cadou de peste 200.000 de euro. Foto

18.05.2018 | 10:44
Simona Halep sa ales cu un nou bolid de lux Cadou de peste 200000 de euro Foto
Simona Halep a primit în dar de la Mercedes un nou bolid de lux! Foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep este tot mai apreciată la nivel global prin prisma rezultatelor şi a felului său simplu şi modest de a fi, iar acest fapt îi aduce un mare beneficiu în afara terenului de tenis.

În afara sponsorului tehnic, care este Nike, Simona Halep are și un angajament cu cei de la Mercedes-Benz. De fiecare dată, Simona a condus mașinile renumitului brand, ceea ce se va întâmpla și de acum înainte. Zilele trecute, sportiva noastră a fost înștiințată ca va primi cadou cel mai recent model al colosului auto, este vorba despre Mercedes AMG GT R Coupe, o mașină sport dedicată campionilor, producție 2018.

ADVERTISEMENT

Bolidul, care va intra în posesia Simonei Halep și care este unic în România, costă 190.000 de euro fără TVA. Super bolidul atinge viteza maximă de 315 km/h, ajunge la 100 de km/h în 3,2 secunde și are un rezervor de 66 de litri, pe benzină.

Simona Halep, misiune dificilă la Roma în sferturi

Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz România în 2017, iar această colaborare îi aduce, anual, câte o supermaşină. Constănţeanca s-a ales până acum cu un Mercedes AMG SL63, anul trecut, după care a primit un model din 2018: AMG C 63 S Cabriolet.

ADVERTISEMENT

Simona o va întâlni pe Caroline Garcia pentru un loc în careul de ași. Franțuzoaica a învins-o în optimile de finală cu 6-1, 7-6 pe americanca Sloane Stephens, campioana de la US Open. Meciul dintre liderul mondial și Stephens va avea loc vineri, de la ora 20:30 pe Terenul Central de la Foro Italico.

Tags: