Sporturi

Simona Halep s-a antrenat la Indian Wells alături de Karolina Pliskova! Foto

06.03.2019 | 10:45
Simona Halep sa antrenat la Indian Wells alaturi de Karolina Pliskova Foto

Simona Halep s-a antrenat la Indian Wells alături de Karolina Pliskova. Aşteptarea a luat sfârşit, iar primele meciuri de pe tabloul principal de la Indian Wells vor lua startul în această noapte în cadrul impresionantului complex sportiv din deşertul californian.

Simona Halep s-a pregătit la Indian Wells alături de Karolina Pliskova

Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, se pregăteşte de zor la Indian Wells, acolo unde nu are un antrenor alături care să-i ghideze paşii. Chiar şi aşa, sportiva noastră a declarat că are gânduri serioase de a face performanţă şi la dubla Indian Wells – Miami.

Românca în vârstă de 27 de ani s-a pregătit la Indian Wells alături de buna sa colegă de circuit, Karolina Pliskova, locul 5 WTA. Este deja cunoscută relaţia foarte frumoasă de prietenie dintre cele două, iar când au ocazia să se şi pregătească împreună pentru meciurile oficiale, o fac negreşit.

Simona Halep şi Karolina Pliskova, antrenament comun la Indian Wells

Simona Halep ştie cu cine va evolua în turul secund la Indian Wells

Tragerea la sorţi de la Indian Wells a avut loc luni seară şi după mult timp a fost cu noroc pentru jucătoarea noastră. După un prim tur liber, Simona Halep va evolua în turul secund contra învingătoarei dintre Barbora Strycova şi Viktorija Golubic, jucătoare venită din calificări. Mai apoi, S1mo ar putea-o întâlni în turul trei pe bielorusa Sasnovich, locul 34 WTA, iar în optimile de finală se va bate cu una dintre Kasatkina sau Ostapenko.

În continuare, Simona se poate întâlni cu Elina Svitolina sau Ashleigh Barty în sferturile de finală, în timp ce în semifinale va da peste una dintre Sloane Stephens, Kiki Bertens sau Serena Williams. La ediţia de anul trecut, sportiva noastră a ajuns până în penultimul act, ceea ce înseamnă că anul acesta are de apărat nu mai puţin de 390 de puncte WTA. Înainte de startul ediţiei din 2019, românca are 5,727 de puncte şi ocupă locul doi în clasamentul WTA.

Tags: