Simona Halep

Simona Halep, popas la stână în minivacanța petrecută la munte! Galerie foto

17.06.2019 | 21:08
Simona Halep popas la stana in minivacanta petrecuta la munte Galerie foto

După ce a făcut spectacol la evenimentul Sports Festival, Simona Halep s-a relaxat a doua zi de Rusalii la o plimbare pe Transalpina, iar la un moment dat a făcut un scurt popas la una dintre stânele din zonă. 

Simona Halep s-a dus la stână în minivacanța petrecută la munte

Halep a atras toate privirile din primul moment când a ajuns la stâna Ștefanu, turiștii prezenți acolo, dar și angajații asaltând-o pentru poze. Vezi imagini în galeria foto de mai sus!

”A stat cam o oră şi jumătate. A mâncat la noi şi s-a simţit bine. A fost asaltată de turişti, care au dorit să se fotografieze cu ea. I-a plăcut la noi, la stână. Ne bucurăm că am avut un asemenea oaspete“, a povestit Marioara Babu, pentru Digi 24.

Simona Halep un are parte de un an 2019 grozav în plan sportiv. Ajunsă pe locul 8 mondial, Halep nu a câștigat niciun turneu în acest sezon, bifând prezențe în finală la Doha și la Madrid. În schimb, la turneele de Mare Șlem nu a impresionat. La Australian Open a fost eliminată în optimi de Serena Williams, în timp ce la Roland Garros a pierdut în sferturi cu Amanda Anisimova.

Cele mai bune jocuri ale Simonei au venit la FED Cup. Sportiva noastră a jucat fabulos atât împotriva Cehiei, cât și împotriva Franței. Chiar dacă și-a câștigat toate cele patru meciuri de simplu avute, Simona nu a putut duce de una singură România în prima finală de FED Cup din istoria sa. Fetele noastre au fost învinse în semifinale de Franța, decisiv fiind meciul de dublu, în care tot Simona a evoluat, dar ușor accidentată.

Simona Halep se pregătește acum pentru sezonul pe iarbă, suprafață pe care nu se simte grozav. Are o singură finală jucată pe iarbă de-a lungul carierei. La Wimbledon, cel mai bun rezultat al său a fost prezența în semifinale.