Simona Halep

Simona Halep s-a fotografiat cu Ronaldo la Madrid! “Il Fenomeno” Foto

08.05.2019 | 19:44
Simona Halep sa fotografiat cu Ronaldo la Madrid Il Fenomeno Foto

Simona Halep s-a fotografiat cu Ronaldo la Madrid, la scurt timp după ce a câştigat meciul de la simplu. Românca a învins-o pe Viktoria Kuzmova, scor 6-0, 6-0, în optiile de finală ale turneului WTA din capitala Spaniei, iar meciul a avut parte de spectatori de lux.

Simona Halep s-a fotografiat cu Ronaldo la Madrid. Peste 6.000 de like-uri în 15 minute

Simona Halep s-a fotografiat cu Ronaldo la turneul WTA Madrid Open. Fostul număr 1 mondial a postat imaginea pe contul personal de Instagram, unde a pus şi mesajul “Il Fenomeno”. De altfel, brazilianul s-a mai fotografiat alături de Tania Halep şi Cosmin Contra. Selecţionerul echipei naţionale a României a venit la Madrid pentru a asista la meciurile din cadrul turneului, acesta mergând şi la partida de dublu a lui Horia Tecău. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Imaginea a fost bine primită de fanii Simonei Halep, iar fotografia a primit peste 6.000 de like-uri în 15 minute. Ronaldo a revenit de curând în fotbalul spaniol, după ce a cumpărat clubul Real Valladolid în septembrie 2018.

Simona Halep s-a fotografiat cu Ronaldo la Madrid
Simona Halep s-a fotografiat cu Ronaldo la Madrid

Simona Halep: “Mi-a dat multă încredere acel meci”

Pe lângă meciul de la simplu, Simona Halep a evoluat şi pe tabloul de dublu, alături de Irina Begu, însă perechea din România a fost învinsă de Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (Cehia), scor 3-6, 3-6. Fostul număr 1 mondial şi-a analizat prestaţia de la simplu la conferinţa de presă şi a susţinut că a fost avantajată de faptul că a jucat cu acoperişul sălii tras.

“Sunt ok, nu sunt obosită. Nu pot să spun că sunt obosită după un meci atât de scurt la simplu. Mi-a dat multă încredere acel meci. A fost un avantaj pentru mine că a fost acoperişul tras, dar m-am simţit bine şi fără el tras. Eu m-am adaptat mai bine decât adversara mea. La dublu nu a mai fost aşa bine, dar a fost o zi bună. A fost o chestie de moment”, a declarat Simona Halep.