Sporturi

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor! “Decizia a fost una grea”

18.10.2018 | 10:15
Simona Halep sa retras de la Turneul Campioanelor Decizia a fost una grea

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor care se dispută în Singapore. Site-ul WTA a anunţat că jucătoarea de tenis din România nu va juca la ultimul mare turneu al anului. FANATIK.RO a anunţat că Simona Halep va lua o decizie joi în privinţa participării la turneul din Singapore.

“Decizia a fost una grea. Este mereu dificil să mă retrag de la un turneu mare. A fost o decizie grea, dar este mai bine pentru sănătatea mea. Darren a fost 100% ok cu retragerea pentru că este îngrijorat de problemele pe care le aveam cu spatele. Nu m-am antrenat deloc în ultimele patru săptămâni. Nu sunt pregătită să joc la acest nivel. Spatele meu nu este ok. Am nevoie de 3-4 săptămâni pentru a face exercițiile necesare și a lua pauza de care am nevoie, apoi ar trebui să fie bine. Așa că am suficient timp să mă pregătescu pentru sezonul următor”, a declarat Simona Halep pentru WTA Insider.

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, Kiki Bertens îi ia locul

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, iar Kiki Bertens îi va lua locul la competiţia din Singapore. Liderul mondial din circuitul WTA s-a retras în această săptămână şi de la turneul de la Moscova, tot din cauza problemelor pe care le are la spate.

Simona Halep va termina anul 2018 pe primul loc, însă va începe 2019 cu un avans mai mic faţă de urmăritore. “Să termin sezonul pe locul 1 anul trecut a fost o imensă onoare pentru mine. Să o fac a doua oară, în 2018, reprezintă o realizare specială, mai ales în anul în care am câştigat primul turneu de Mare Şlem. Să pot să-mi văd numele din nou alături de alte legende care au fost pe locul 1 la finalul anului mă face foarte mândră”, a susţinut Simona Halep.