ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep s-a retras de la WTA Moscova 2019! Mai poate juca doar la Turneul Campioanelor

Autor: Andrei Șchiopu | 06.10.2019 | 11:31
Simona Halep s-a retras de la WTA Moscova 2019! Mai poate juca doar la Turneul Campioanelor
Simona Halep nu va juca la WTA Moscova. Sursă foto: hepta.ro

Simona Halep nu s-a refăcut după accidentarea suferită la spate, în timpul turenului de la Wuhan, care nu a lăsat-o să evolueze la capacitate maximă nici la turneul de la Beijing. Astfel, Simona nu va participa nici la competiția WTA de la Moscova, unde românca era calificată, conform tennsilife.com. Singura competiție la care mai poate juca în 2019 este Turenul Campioanelor, de la Shenzen, China.

ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a retras de la turneul din Moscova

Simona Halep s-a retras de la WTA Moscova, care are loc între 14 și 20 octombrie. Accidentarea la spate suferită la turneul de la Wuhan a fost cauza pentru care Simona a decis că este mai bine să se retragă de la competiția din Rusia. Singura competiție la care mai poate participa românca este Turneul Campioanelor, la care s-a calificat a șasea oară consecutiv, dar la care nu a participat anul trecut, tot din cauza unei accidentări.

Durerile la spate nu au lăsat-o pe Simona să evolueze la capacitate maximă nici la turneul de la Beijing, unde a pierdut în partida cu Ekaterina Alexandrova în două seturi 2-6, 3-6, în turul doi de la competiția din China.

Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro
Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro

Simona a vorbit despre accidentare

Simona Halep a vorbit după eliminarea de la Beijing despre durerile pe care le-a resimțit la spate: „Spatele este mai bine, fac tratament zilnic și parcă este din ce în ce mai bine. Am avut două zile de pauză și astăzi (n.r. sâmbătă) m-am antrenat normal. În opinia mea, pot juca. Dar, niciodată nu știi cu aceste probleme la spate, fiecare turneu începe cu dureri la spate pentru că am această problemă încă din 2008, așa că este normal să fie și perioade mai grele, când durerile nu mă lasă să joc”.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte dificil astăzi. Nu am avut timp să mă recuperez cum trebuie după meciul din runda inaugurală, așa că mi-a fost foarte greu și ea (n.r. Ekaterina Alexandrova) a făcut un meci foarte bun. Accidentarea de la Wuhan se înrăutățește, voi merge acasă pentru a efectua un RMN. Voi lua o pauză pentru a face tratament”, a spus Simona după meciul cu Ekaterina Alexandrova.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!