Momentul în care Simona Halep a lăsat de înțeles că relația cu Thierry van Cleemput scârțâie! Ce spunea după victoria cu Svitolina

Alexandru Năstase   
în Simona Halep
17/02/2019, 17:24
Momentul în care Simona Halep a lăsat de înțeles că relația cu Thierry van Cleemput scârțâie! Ce spunea după victoria cu Svitolina GALERIE FOTO
Simona Halep si Thierry van Cleemput

Simona Halep a învins-o pe Elina Svitolina în semifinalele competiției de la Doha, dar vestea zilei a venit după meciul perfect făcut în fața sportivei din Ucraina. Chestionată despre lipsa intervențiilor din partea antrenorului, fostul lider mondial a anunţat că nu a semnat încă înţelegerea cu belgianul Thierry van Cleemput. Ba chiar, Halep a lăsat să se înțeleagă că e posibilă chiar o despărțire înainte ca cele două tabere să ajungă la un numitor comun. Halep a început anul fără antrenor după ce australianul Darren Cahill a anunțat-o la finalul anului trecut că își dorește să ia o pauză de la circuit.

„Da, într-adevăr, nu am solicitat nicio intervenție a antrenorului până în acest moment al competiției. Este foarte greu, momentan nici măcar nu am semnat. Nu este deloc ușor, vom vedea ce se întâmplă” a spus Simona Halep la Digi Sport, la puține momente după ce s-a calificat în cea de-a 34-a finală a carierei.

Simona Halep se desparte de Cleemput. Halep
Simona Halep a învins-o în semifinalele de la Doha pe Elina Svitolina

Simona Halep se desparte de Cleemput?

După ce Cahill i-a transmis că vrea să fie alături de familie și să-l ajute pe fiul cel mare care se află în ultimul an de liceu, Simona Halep a anunțat că este în căutarea unui antrenor. La primele turnee ale anului, românca a fost ajutată de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de FED Cup. Mai mult de atât, la Antipozi, fostul lider mondial a primit sfaturi chiar de la Cahill. Australianul a vizitat-o la vestiare și a încercat să o pregătească mental pentru șocurile de la Melbourne. Ultima oară, cei doi au fost văzuți împreună chiar înaintea jocului pierdut de Halep cu Serena Williams.

La puțin timp după eliminarea de la Australian Open, Halep a anunțat că este interesată să lucreze cu Thierry van Cleemput. Belgianul a venit la București, a stat de vorbă cu staff-ul fostului lider mondial și a anunțat că totul este în regulă. Mai mult de atât, acesta a însoțit-o pe Halep la Doha, numai că deocamdată intervențiile sale au lipsit cu desăvârșire din jocul româncei.

  • 18 turnee WTA a câștigat Simona Halep în întreaga carieră
Închide ×