Simona Halep

Simona Halep se luptă cu noua speranță a SUA pentru lovitura anului în Fed Cup! Video. Cum o poți vota

17.12.2018 | 21:36
Simona Halep se lupta cu noua speranta a SUA pentru lovitura anului in Fed Cup Video Cum o poti vota
ADVERTISEMENT

Simona Halep se luptă cu noua speranță a SUA pentru lovitura anului în Fed Cup. Liderul clasamentului WTA i-a impresionat pe cei de la ITF cu un rever spectaculos, pe contre-pie, în manșa contra Elveției, disputată la Cluj. Au fost nu mai puțin de 32 de lovituri nominalizate pentru titlul de lovitura anului în Fed Cup, iar modul în care se va alege învingătoarea este unul inedit.

Au fost stabilite 16 confruntări, iar fanii au fost puși să voteze între ele. Mai exact, în faza 16-imilor, lovitura Simonei Halep a concurat cu o execuție reușită de Ashleigh Barty, pentru Australia. Românca a obținut mai multe voturi și astfel a obținut calificarea în optimile de finală. În această fază a competiției, Simona Halep va avea parte de un duel extrem de aprig, cu Sofia Kenin, din SUA.

ADVERTISEMENT

Simona Halep se luptă cu noua speranță a SUA pentru lovitura anului în Fed Cup! Conduce clar după primele voturi

Astfel, fanii vor vota pe paginile Fed Cup ale mai multor rețele de socializare între reverul devastator al Simonei Halep și o scurtă neașteptată reușită de Kenin. Cei care vor să voteze o pot face în postarea de mai jos, de pe Twitter, în secțiunea comentarii, cu #Halep. După primele 18 voturi exprimate pe Twitter, Simona Halep conduce detașat în fața tinerei de 20 de ani din SUA, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin.

Recent, Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare din 2018 în ITF, for care organizează atât partidele de FedCup, cât și turneele de Grand Slam. Pentru al doilea an consecutiv, Simona Halep a reușit să termine pe primul loc în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT