Sporturi

Simona Halep şi-a aflat adversarele de la Beijing! Traseu “de foc” pentru liderul mondial din WTA

28.09.2018 | 12:40
Simona Halep sia aflat adversarele de la Beijing Traseu de foc pentru liderul mondial din WTA
ADVERTISEMENT

Simona Halep şi-a aflat adversarele de la Beijing. Liderul mondial din WTA şi-a aflat posibilele adversare până în finala turneului China Open, iar reacţiile de pe Twitter au fost vehemente: românca are un turneu “de foc” la Beijing, cu rivale periculoase, aflate în căutarea victoriilor legate în sezonul asiatic. Cu o zi în urmă, Simona s-a antrenat la Beijing chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani.

Simona Halep pare să aibă un prim tur accesibil, însă nu ştie deocamdată cu cine va evolua. Ea va întâlni o jucătoare din calificări. Dacă se va califica în turul secund, Simona va evolua cu Maria Sakkari din Grecia, locul 29 WTA, sau cu Donna Vekic, locul 40 WTA. În optimile de finală, Halep ar putea evolua cu australianca Ashleigh Barty, locul 17 WTA, sau cu letona Anastasija Sevastova, locul 19 WTA, cunoştinţe mai vechi pe care le-a tot învins în ultima vreme. În sferturile de finală, Simona ar putea evolua cu americanca Sloane Stephens, locul 9 WTA, sau cu Petra Kvitova din Cehia, locul 5 WTA, iar în semifinale cu Angelique Kerber, locul 3 WTA, sau cu Naomi Osaka, locul 8 WTA.

ADVERTISEMENT

Simona Halep ştie cu cine se va duela la turneul de la Beijing

În ultimul act, liderul mondial din WTA ar putea da peste principala rivală în cursa pentru locul 1, Caroline Wozniacki, sau Karolina Pliskova. De asemenea, tot pe partea opusă de tablou mai sunt şi Jelena Ostapenko, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, dar şi Mihaela Buzărnescu, cea care revine acum în circuit după o accidentare urâtă suferită la Rogers Cup. Miki, locul 23 WTA, va juca în turul inaugural contra bielorusei Aliaksandra Sasnovich, locul 32 WTA. Mai apoi, Buzărnescu ar putea evolua cu cehoaica Pliskova, locul 7 WTA, dacă aceatsa va trece de australianca Samantha Stosur, locul 67 WTA.

Anul trecut, Halep a pierdut finala de la Beijing în faţa Carolinei Garcia, scor 4-6, 6-7 (3). De asemenea, românca a atins anul trecut pentru prima dată locul de lider mondial după semifinala disputată împotriva letonei Ostapenko. În turul precedent, în sferturi, Simona o învingea în premieră în circuitul feminin de tenis pe Maria Şarapova.

ADVERTISEMENT
Tags: