Sporturi

Simona Halep și fratele ei au uimit Mamaia cu bolizii de 380.000 euro

23.07.2018 | 20:20
Simona Halep si fratele ei au uimit Mamaia cu bolizii de 380000 euro
Simona Halep are un contract de sponsorizare cu Mercedes.

Simona Halep și fratele ei au uimit Mamaia. Aflată în vacanță, campioana de la Roland Garros 2018 se distrează de minune în familie. A mers alături de fratele ei la un club de fițe de pe litoralul Mării Negre și a reușit să îi lase cu gura căscată pe toți cei prezenți, scrie Cancan. Și asta chiar înainte să intre în club. Cei doi și-au lăsat bolizii în parcarea clubului și au atras multe priviri.

Simona Halep a venit la bordul unui Mercedes Amg Gt, cotat la 200.000 de euro, conform sursei citate. De altfvel, liderul WTA are de mai mult timp un contract cu Mercedes, prin care se obligă să conducă doar mașini fabricate de celebrul producător german. Mașina fratelui ei este ceva mai ieftină, “doar” 180.000 de euro. Este vorba despre un Bentley Continental GT.

Simona Halep și fratele ei, super apariție la Mamaia. Și în interiorul clubului cei doi au fost în centrul atenție. Foarte volubilă, Simona a fost deschisă la discuții cu fanii ei. Alături de Simona au fost și câteva prietene și s-au consumat doar băuturi fără alcool. Vacanța Simonei se apropie de final, ea fiind în scurt timp să înceapă pregătirea mult mai intens, pentru turneele din SUA.

Simona Halep și fratele ei au uimit Mamaia
Simona Halep și fratele ei și-au etalat bolizii pe litoral.

Simona Halep și fratele ei au uimit Mamaia. Se apropie sezonul de hard din SUA și Canada

Simona Halep va reveni la antrenamente în următoarea perioadă. Trebuie să se pregătească pentru sezonul de hard de peste ocean. Va merge întâi în Canada, la Rogers Cup, în perioada 6-12 iulie, iar apoi se va muta în Ohio, pentru turneul WTA de la Cincinnati. Ambele sunt extrem de importante în lupta pentru păstrarea primei poziții în clasament înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care va începe la finalul lunii august.