Sporturi

Simona Halep și Horia Tecău încep azi la US Open pregătirile pentru Jocurile Olimpice. La ce oră e partida! “Sper să câștigăm, avem nevoie de meciuri împreună!” EXCLUSIV

28.08.2019 | 09:07
Simona Halep și Horia Tecău încep azi la US Open pregătirile pentru Jocurile Olimpice: "Sper să câștigăm, avem nevoie de meciuri împreună!" Simona Halep și Horia Tecău vor juca împreună la Jocurile Olimpice de la Tokyo

După calificarea în turul secund pe tabloul de simplu, ca urmare a victoriei în fața americancei Nicole Gibbs, Simona Halep se pregătește pentru debutul în proba de dublu mixt la US Open, unde face pereche cu Horia Tecău, alături de care va reprezenta România în aceeași probă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Pentru un loc în runda următoare, românii se vor duela cu dublul format din canadianca Gabriela Dabrowski și Mate Pavic, din Croația.

Simona Halep luptă alături de Tecău în proba de dublu mixt

Simona Halep și Horia Tecău fac echipă în proba de dublu mixt al turneului de Mare Șlem de la New York. Meciurile de la US Open reprezintă o pregătire și pentru Jocurile Olimpice de anul viitor de la Tokyo, unde cei doi vor juca din nou împreună. Halep a prefațat duelul pentru corespondentul FANATIK la New York, susținând că este primul meci după o lungă pauză în probele de dublu ale turneelor de Mare Șlem, iar victoria este importantă, în contextul pregătirilor pentru JO: “Este o onoare să joc cu el, îmi face o deosebită plăcere, ne antrenăm împreună, e o schimbare pentru mine, nu am mai jucat în ultimii ani la dublu sau dublu mixt, dar sper să câștigăm pentru că avem nevoie de meciuri împreună pentru Jocurile Olimpice“.

Pentru un loc în următorul tur al probei de dublu mixt, Simona Halep și Horia Tecău se vor confrunta cu perechea Gabriela Dabrowski și Mate Pavic, într-un meci programat miercuri, în jurul orei 19:30. Perechea canadiano – croată este favorită 2 pe tabloul de dublu mixt. Halep și Tecău au mai jucat împreună la US Open în urmă cu patru ani, când s-au oprit în sferturi.

Tabloul probei de dublu mixt
Tabloul probei de dublu mixt

Raluca Olaru face pereche cu Franko Skugor

O altă sportivă din România, Raluca Olaru, va juca în proba de dublu mixt a ultimului turneu de Mare Șlem al anului. Raluca va juca alături de croatul Franko Skugor. Cei doi vor da peste cuplul format din Lucie Hradecka și Artem Sitak.

Raluca Olaru va juca și în proba de dublu feminin al turneului de la US Open. Românca face echipă cu Zhaoxuan Yang. Cele două se vor confrunta pentru un loc în runda următoare cu perechea formată din Alison Riske și Jennifer Brady.