Simona Halep

Simona Halep, replică genială la Paris: “A trebuit să câştig un Roland Garros ca să am o poză cu Nadal!” Galerie Foto

24.05.2019 | 13:49
Simona Halep Rafael Nadal Roland Garros 2019

Simona Halep şi Rafael Nadal au fost vedetele tragerii la sorţi de la Roland Garros 2019. Câştigătorii trofeelor la simplu masculin şi feminin de la ediţia de anul trecut au fost invitaţi la evenimentul care a avut loc joi seară în complexul de la French Open, iar fostul număr 1 WTA a întors privirile tuturor. FANATIK a fost prezent la tragerea la sorţi de la Roland Garros 2019 şi a imortalizat momentul în care Simona Halep şi Rafael Nadal s-au aflat pe acelaşi podium.


UPDATE, 24 mai. Simona Halep a avut o replică genială la conferinţa de presă care precede turneul de la Roland Garros. Întrebată de jurnalişti cum s-a simţit pe scenă alături de Rafael Nadal, constănţeanca a spus: “Rafa Nadal e o persoană de excepţie şi un mare jucător, a fost o plăcere să împart scena cu el. Uite că a trebuit să câştig un Roland Garros ca să fac o poză cu Nadal!”


Simona Halep şi Rafael Nadal, vedetele tragerii la sorţi de la Roland Garros 2019. Şedinţă foto pentru jurnalişti

23 mai. Simona Halep şi Rafael Nadal au participat la tragerea la sorţi de la Roland Garros 2019, iar cu această ocazie şi-au aflat şi adversarii din primul tur al turneului din capitala Franţei. Românca se va duela cu Ajla Tomljanovic, în timp ce fostul număr 1 ATP va juca împotriva unui jucător venit din calificări.

La tragerea la sorţi au mai participat Bernard Giudicelli, preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, şi Teddy Riner, campion olimpic la judo la Rio 2016. La finalul evenimentului, Simona Halep şi Rafael Nadal au fost invitaţi pe podium, aceştia fiind protagoniştii unei şedinţe foto pentru jurnaliştii acreditaţi la Roland Garros 2019. Românca a postat o fotografie pe contul personal de Twitter, cu mesajul: “Trebuie să câştigi Roland Garros ca să îţi faci o poză cu regele zgurii”. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Mai mult, Simona a revenit cu un mesaj şi pe contul de Facebook cu mesajul: “Niciodată nu poţi avea prea multe poze cu regele zgurii”

Simona Halep Rafael Nadal Roland Garros 2019
Simona Halep Rafael Nadal Roland Garros 2019

Simona Halep: “Sunt foarte fericită când ajung aici”

După ce şi-a aflat adversara din turul 1 de la Roland Garros 2019, Simona Halep a fost invitată să spună câteva cuvinte, Jucătoarea de tenis de 27 de ani a susţinut că victoria din 2018 a fost un moment foarte frumos pentru ea şi le-a transmis un mesaj şi adversarelor.

“Am jucat mai multe finale aici. M-am bucurat foarte mult pentru victoria din 2018. A fost un moment atât de frumos pentru mine. Am fost la antrenament, am văzut arena nouă. Am câştigat şi la junioare, dar şi la senioare. Sunt foarte fericită când ajung aici. Sper să câştig câteva meciuri”, a declarat Simona Halep.