Simona Halep

Simona Halep a defilat prin Constanţa cu trofeul de la Wimbledon! Imagini emoționante în Piața Ovidiu. VIDEO+FOTO

20.07.2019 | 17:55
Simona Halep a defilat prin Constanta cu trofeul de la Wimbledon Imagini emotionante in Piata Ovidiu VIDEOFOTO

UPDATE, 20 iulie, ora 17.40. Autocarul în care se afla Simona Halep a ajuns la scena instalată în centrul orașului, acolo unde sute de fani au așteptat-o pe sportiva care a câștigat trofeul al Wimbledon. Simonei i s-a cântat imnul, iar acesta a vorbit pentru cei prezenți.

“Este minunat ce se întâmplă astăzi aici. Nu am cuvinte ca să vă pot mulțumi. Este o zi specială pentru mine și sunt emoționată să văd câți oameni au venit să vadă acest trofeu pentru care am muncit ani la rând. Este un eveniment deosebit și vreau să le mulțumesc tutoror. Drumul nu a fost ușor și sunt multe persoane cărora vreau să le mulțumesc. Familia m-a susținut mereu. Vreau să îi mulțumesc nepoatei mele care este pentru prima dată lângă mine, vreau să le mulțumesc antrenorilor mei pentru că au contribuit la cariera mea. Vin cu drag în Constanța și va rămâne mereu orașul meu de suflet. Avem un oraș deosebit și sunt convins că sunt și turiști aici. Vă mulțumesc că ați venit. Nu vreau să mai plec de aici”, a spus Simona Halep.


UPDATE, 20 iulie, ora 17.30. Simona Halep a luat-o și pe nepoata ei Tania, căreia îi spune Baby T., în autocarul care o plimbă prin Constanța. Românca s-a pozat cu fanii ei și i-a salutat pe cei care s-au adunat pe străzi pentru a o vedea alături de trofeul câștigat la Wimbledon. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS.


UPDATE, 20 iulie, ora 17.15. Simona Halep defilează în aceast moment prin Constanţa cu un autocar descoperit în care prezintă oamenilor din oraşul ei natal trofeul de la Wimbledon! Video mai jos. Halep merge în autocar alături de mai mulţi fani şi de oficialităţi.

Simona Halep va defila prin Constanţa cu trofeul de la Wimbledon, fiind al doilea eveniment de acest gen după prezentarea de pe Arena Naţională. Decebal Făgădău, primarul oraşului de la malul Mării Negre, a anunţat că ceremonia va avea loc sâmbătă, 20 iulie.

Simona Halep va defila prin Constanţa cu trofeul de la Wimbledon. Merge cu un autobuz descoperit

Fanii Simonei Halep vor putea să vadă trofeul de la Wimbledon la ceremonia de sâmbătă, când jucătoarea de tenis de 27 de ani va defila prin oraş la bordul unui autobuz descoperit. Evenimentul va începe la ora 17:00 în faţa Sălii Sportului, iar punctul terminus va fi Piaţa Ovidiu, unde sportiva va urca pe o scenă special amenajată.

“Simona Halep vine acasă! Vă invităm pe toți, constănțeni sau turiști, cu mic, cu mare, să o întâmpinăm pe campioana noastră. Sâmbătă, 20 iulie, Constanța își sărbătorește Campioana! Haideți să-i arătăm Simonei cât de mult o iubim”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Constanţa.

Simona Halep va defila prin Constanţa cu trofeul de la Wimbledon
Simona Halep va defila prin Constanţa cu trofeul de la Wimbledon

Programul evenimentului de la Constanţa. Pe unde va merge autobuzul descoperit

  • ora 17:00 – Sala Sporturilor – Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat pe traseul bd. Tomis-Termele Romane-Regina Elisabeta-Piața Ovidiu
  • ora 17:00 – Piața Ovidiu – Concert Ștefan Știucă & The Mob
  • ora 17:30 – Piaţa Ovidiu – Simona Halep urcă pe scenă unde va avea parte de multe surprize

Miercuri, Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Naţională, unde au venit peste 15.000 de fani ai sportivei de 27 de ani. La evenimentul din Bucureşti au fost prezenţi, printre alţii, Ion Ţiriac, Mihai Stoichiță, Mihai Leu, Gică Hagi, Gică Popescu, Violeta Beclea sau Marius Urzică. “Mă bucur să fiu astăzi în fața voastră și să vă prezint acest trofeu. Trofeul este al nostru, al țării în primul rând. Este o seară foarte specială pentru mine, cum a fost și anul trecut după Roland Garros. Vă mulțumesc că ați venit să ne bucurăm și să credem împreună că se mai repeta astfel de zile”, a fost mesajul Simonei Halep pentru fanii de pe Arena Naţională.