Sporturi

Simona Halep – Venus Williams 6-2, 6-2. Ce a spus românca după calificarea în sferturi la Rogers Cup

10.08.2018 | 05:05
Simona Halep  Venus Williams 62 62 Ce a spus romanca dupa calificarea in sferturi la Rogers Cup

UPDATE, ora 05:06 / Simona Halep a obţinut calificarea în sferturile de finală la Montreal la capătul unei zile cu două meciuri. După Anastasia Pavlyuchenkova, liderul mondial a trecut şi de Venus Williams. Mult mai uşor, profitând şi de problemele fizice ale americancei. A fost 6-2, 6-2, iar adversara din sferturi este Caroline Garcia, iar partida va fi programată sâmbătă dimineaţă, ora 01:30 a României.

“Nu a fost uşor, a trebuit să rămân concentrată pentru fiecare minge. A fost o zi grea pentru amândouă. Pentru mine urmează somn! Este excelent să fiu în sferturile de finală, dar ştiu că va fi foarte greu să mă refac. Vă mulţumesc că aţi venit. Îmi face plăcere să joc pe acest teren, mulţumesc fanilor că au venit”, a declarat Simona Halep.

6-2. Simona Halep obţine calificarea în sferturile de finală.

5-2. Break Halep, care va servi pentru sferturi.

4-2. Simona îşi face serviciul.

3-2. Game pentru Venus, care se apropie în setul doi.

3-1. Venus face şi ea break.

3-0. Simona Halep, din nou break.

2-0. Simona îşi face serviciul.

1-0. Simona începe cu break şi în setul doi.


6-2. Simona închide setul unu, Venus cere o pauză de vestiar.

5-2. Venus îşi face serviciul, dar se resimte în continuare din punct de vedere fizic.

5-1. Simona îşi face serviciul fără probleme.

4-1. Un nou break reuşit de Simona Halep.

3-1. Simona își face serviciul, Venus a fost la un pas de o accidentare.

Partida a fost întreruptă aproximativ 10 minute, din cauza unei scurte reprize de ploaie.

2-1. Williams își face serviciul.

2-0. Un nou game la zero pentru Halep.

1-0. Simona face break la zero.


Simona Halep – Venus Williams LIVE STREAM ONLINE Digi Sport – turul 3 – Rogers Cup 2018. După o calificare foarte muncită în faţa Anastasiei Pavlyuchenkova, Simona Halep nu are deloc timp de odihnă. Trebuie să revină pe arena centrală de la Montreal, de această dată pentru a o înfrunta pe Venus Williams. Învingătoarea va merge în sferturile de finală ale competiţiei.

Simona Halep – Venus Williams LIVE STREAM ONLINE Digi Sport – turul 3 – Rogers Cup 2018. S-a ajuns la această situaţie după ce partida cu Pavlyuchenkova, iniţial programată miercuri noapte, a trebuit decalată din cauza ploii. S-a jucat joi seară, atât meciul Simonei, cât şi al adversarei sale, Venus Williams. Doar că americanca a dispus în minimum de seturi de Sorana Cîrstea.

Simona Halep – Venus Williams LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Simona Halep – Venus Williams LIVE STREAM ONLINE Digi Sport – turul 3 – Rogers Cup 2018. Partida dintre Simona Halep şi Venus Williams, în turul 3 la Rogers Cup, este ultimul programat în sesiunea de seară la Montreal, pe arena centrală, după duelul dintre Maria Sharapova şi Caroline Garcia. Astfel, startul va fi în jurul orei 03:00 dimineţii de vineri în România.

Simona Halep - Venus Williams LIVE STREAM ONLINE Digi Sport - turul 3 - Rogers Cup 2018
Simona Halep a fost nevoită să depună foarte mult efort pentru a obține calificarea în turul 3 la Rogers Cup.

Simona Halep – Venus Williams LIVE STREAM – turul 3 Rogers Cup 2018

“Sunt puţin obosită ca să fiu sinceră. A fost o luptă teribilă, dar sunt fericită că am putut lupta şi am câştigat. Cu ajutorul publicului este imposibil să renunţi. Sunt puţin ‘moartă’ acum, va fi foarte greu să revin pentru a juca din nou peste doar câteva ore”, a declarat Simona Halep după victoria obţinută în faţa Anastasiei Pavlyuchenkova. Învingătoarea dintre Simona Halep și Venus Williams va înfrunta câștigătoarea din partida Maria Șarapova – Caroline Garcia, programată tot în această noapte, ora 01:30.

Simona Halep – Venus Williams LIVE ONLINE pe Digi Sport

Partida dintre Simona Halep și Venus Williams va fi transmisă de Digi Sport 2, cu start în jurul orei 03:00. Jucătoarea din SUA o conduce pe româncă la meciuri directe, scor 3-1. Totuși, cele două s-au înfruntat ultima dată cu mai bine de trei ani în urmă, la Roma, iar Simona se impune clar, scor 6-2, 6-1. Ce-i drept, românca era clar avantajată pentru că s-a jucat pe zgură. Totuși, două dintre victoriile americancei au fost tot pe zgură, în 2012, la Madrid și la Roma, dar Simona nu ajunsese încă în top în acel an. Williams s-a impus și la singurul duel pe hard, la Tokyo, în 2013.

Simona Halep – Venus Williams LIVE TEXT – cote şi ponturi la pariuri sportive

Chiar dacă a acuzat probleme medicale pe parcursul partidei cu Anastasia Pavlyuchenkova, din turul 2, Simona Halep este văzută de casele de pariuri ca favorită certă în duelul cu Venus Williams. Cotă 1,36 pentru o victorie a româncei. În vreme ce pentru un succes al americancei este cotă 3,10. Bookmakerii par mai degrabă nehotărâți dacă Venus va lua sau nu măcar un set. Cotă 1,95 pentru o victorie cu 2-0 la seturi a Simonei, în vreme ce pentru un set câștigat de americancă se oferă o cotă de 1,80.