News

Simona Pătruleasa a ajuns de nerecunoscut! Ce schimbare majoră a făcut prezentatoarea Kanal D

02.04.2019 | 19:41
Simona Pătruleasa a ajuns de nerecunoscut!

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa a ajuns de nerecunoscut! Tot timpul discretă în ceea ce privește viața personală, atentă la cum se prezintă în fața publicului și pe rețele de socializare, a uluit de această dată, ”scăpând” două poze pe un cont de socializare; poze care au ridicat multe semne de întrebare printre admiratori.

Simona Pătruleasa a ajuns de nerecunoscut

Într-una dintre fotografii, prezentatoarea de știri apare cu breton, în timp ce în cealaltă bretonul lipsește. În descrierea imaginilor, știrista a scris: „Mereu mi-am dorit o schimbare, dar foarte rar am îndrăznit! Cu sau fără breton???‍♀️”.

Răspunsurile fanilor nu au încetat să apară, toți spunând că ambele coafuri o avantajează: „Îți stă foarte bine cu breton”, „Și… și… te avantajează”, „Frumoasă oricum”, „Ești frumoasă atât cu breton, căt și fără’, „Cu breton te întinerețte”, „Fără breton”, „Ambele variante. Arăți super oricum”, „Cu, își dă un aer mai jucăuș și mai sexy”, „Cu breton ești mai sexy, fără breton ești o mămică sofisticată’, „Cu breton e preferata mea, dar e foarte greu de întreținut”, „Contează părul la cât ești tu de frumoasă? Nu cred”, „Pari mai jucăușă și mai casual cu breton, ma fresh. Fără, mai elegantă și puțin mai prețioasă”.

Simona Pătruleasa a ajuns de nerecunoscut! Ce schimbare majoră a făcut prezentatoarea Kanal D
Prezentatoarea de știri a simular o shcimbare de look

Schimbarea de look a fost doar o simulare

Ulterior, Simona Pătruleasa a explicat internauților că este vorba doar despre o simulare. „Doar am simulat, dar nu prea am curaj. Mai bine unul detașabil ?”, a scris prezentatoarea TV. Despre ea, Simona spune că este un om timid, retras și emotiv. „Eu am fost mereu o persoană destul de timidă. Şi acum sunt. Chiar dacă sunt la televizor în fiecare zi, în faţa oamenilor, se spune că nu ar trebui să am emoţii.

Simona Pătruleasa a ajuns de nerecunoscut! Ce schimbare majoră a făcut prezentatoarea Kanal D
A doua fotografie postată de Simona Pătruleasa, cea în care nu are breton

Dar nu e aşa. În adâncul meu sunt o persoană mai timidă, mai retrasă. Nu îmi place să ies seară de seară. Prefer să stau cu ai mei. Sunt oameni care trăiesc asta la 20 de ani (n.r. – ies în fiecare seară) şi le pare mai tentant. Dar televiziunea mi s-a întâmplat puţin mai târziu, după 30 de ani. Cumva, am luat-o mai încet aşa”, a declarat Simona într-un interviu pentru adevărul.ro.