Fotbal international

Sinisa Mihajlovic şi-a condus echipa de pe bancă în ciuda faptului că e bolnav de leucemie! Momente emoţionante la Verona-Bologna

26.08.2019 | 10:40
Sinisa Mihajlovic sia condus echipa de pe banca in ciuda faptului ca e bolnav de leucemie Momente emotionante la VeronaBologna

Momente cu adevărat emoţionante a trăit toată delegaţia echipei Bologna înainte şi la meciul de debut în noua stagiune din Serie A, jucat duminică seara la Verona, în compania nou promovatei Hellas şi terminat la egalitate, 1-1. Jucătorii şi toţi membrii delegaţiei bologneze au rămas fără cuvinte în hotelul unde erau cazaţi pentru meci, când, cu puţin timp înainte de a pleca spre stadion, şi-a făcut apariţia antrenorul Sinisa Mihajlovic!

Sinisa Mihajlovic şi-a condus echipa de pe bancă în ciuda faptului că e bolnav de leucemie!

O apariţie de care nimeni nu a ştiut ceva, dar care demonstrează incredibila tărie de caracter a sârbului, care promisese echipei, înainte de a pleca cu 40 de zile în urmă, la lupta cu cel mai greu adversar din viaţa sa, leucemia, că va fi pe bancă la primul meci din noua ediţie de campionat. O promisiune considerată atunci ca un mijoc de încurajare, pentru că pentru Sinişa au urmat cele mai grele 40 de zile din viaţă şi bătălia încă nu s-a terminat cu această primă cură de chimio şi radioterapie.

Un Mihajlovic total transformat fizic, cu o şapcă pe cap care să acopere urmele invariabile ale tratamentului, căderea părului, cu faţa acoperită de o mască protectivă, dar încărcat de dorinţa ca echipa sa să înceapă campionatul cu un rezultat pozitiv, a impresionat puternic pe jucători, care au evoluat cu o dăruire exemplară, furată de la mentorul lor.

alături de jucătorii săi la Verona

Un stadion întreg l-a aclamat pe antrenorul sârb

Sinisa Mihajlovic a avut parte de o primire grandioasă nu numai din partea fanilor Bolognei, dar a întregului stadion Bentegodi din Verona, fiind aplaudat minute în şir inclusiv de suporterii Veronei, iar tifosii rosso-blu, veniţi de la Bologna, au început să îi scandeze numele şi să cânte în onoarea sa. Mihajlovic a stat când pe bancă, când la marginea terenului, fiind conectat la joc.

Sinisa Mihajlovic a arătat că este un mare luptător în ciuda bolii

La final, cu aproximativ cinci minute de fapt ca arbitrul să încheie partida, sârbul s-a ridicat şi a părăsit stadionul de unul singur, pregătit să plece înapoi la spital, dar fericit că echipa sa s dat tot ce a putut şi pentru el. Pentru Sinisa începe curând etapa a doua a tratamentului împotriva morţii, altă serie de 40 de zile de plimbare în iad, cu speranţa că la capătul lor va vedea luminiţa de la capătul tunelului care duce spre viaţă.