Fotbal intern

Situația dramatică prin care trece un fotbalist de play-off: „Îmi vine să urlu, să plâng. Fetița mă întreabă de ce nu vin acasă” + „Soția poate naște chiar acum”

31.03.2020 | 21:27
Situatia dramatica prin care trece un fotbalist de playoff Imi vine sa urlu sa plang Fetita ma intreaba de ce nu vin acasa  Sotia poate naste chiar acum
Lukas Droppa, mijlocașul lui Gaz Metan. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Lukas Droppa, mijlocașul lui Gaz Metan, a dezvăluit situația dramatică prin care trece la Mediaș, unde a rămas izolat după decretarea stării de urgență. Fotbalistul ceh se află departe de familie, rămasă în țara natală, iar soția sa este însărcinată.

Lukas Droppa a rămas la Mediaș după suspendarea fotbalului

Pandemia de coronavirus a suspendat competițiile fotbalistice pe teritoriul României, iar mulți dintre jucătorii străini au rămas în țară, cursele aeriene fiind anulate.

ADVERTISEMENT

Este cazul lui Lukas Droppa, care recunoaște că traversează o perioadă delicată. Soția cehului de la Gaz Metan este însărcinată, iar fiica sa de patru ani îi cere de fiecare dată când discută la telefon să revină acasă.

Soția mea e însărcinată, trebuie să nască. Azi, mâine, zilele astea, poate chiar acum! Stau aici degeaba, fără să pot s-o ajut. Va naște un băiețel.

ADVERTISEMENT

Fetița noastră de 4 ani mă sună zilnic și plânge: ‘Tati, tu de ce nu vii la noi? De ce nu vii acasă?’ Îmi vine să urlu, să plâng și eu, poate m-ar elibera. â

Suntem mulți străini în Liga 1, iar 50 la sută suntem fără familie. Unii nu și-au văzut copiii de trei luni, mai durează alte trei, deja e prea mult!

ADVERTISEMENT

Pe bune, de fapt e ca la închisoare, că nu poți să-i zici că ești în vacanță, deși nu faci nimic. Suntem mulți în situația de a ne vedea copiii o dată la 6 luni”, a declarat Lukas Droppa, conform Gsp.

„La ce situație e acum, te sinucizi!”

Lukas Droppa dezvăluie că oficialii de la Gaz Metan nu au luat, cel puțin deocamdată, o decizie în privința salariilor fotbaliștilor, dar dacă s-ar hotărî suspendarea contractelor situația ar deveni dramatică.

ADVERTISEMENT

Aș lua-o razna de tot dacă s-ar suspenda contractele! Sunt și cluburi din Liga 1 unde sunt deja câteva luni bune de întârziere, dacă mai durează altele de întârziere… La ce situație e acum, te sinucizi!

Cu ce trăiești? Am prieteni pe la alte echipe și-mi zic: ‘Frate, îmi văd copilul o dată la 6 luni și nu-mi dau banii din salariu, nu se știe când și dacă-mi vor da, eu ce fac?’.

Sincer, asta e închisoare acum, n-are cum să-ți placă să stai degeaba, fără să poți munci”, recunoaște Droppa.

ADVERTISEMENT