Fotbal international

Situație inedită la Ajax – Tottenham. Motivul pentru care Ziyech și Mazraoui au așteptat minutul 19 ca să consume proteine

08.05.2019 | 22:50
Situatie inedita la Ajax  Tottenham Motivul pentru care Ziyech si Mazraoui au asteptat minutul 19 ca sa consume proteine

Ajax și Tottenham se înfruntă în manșa retur din semifinalele Ligii Campionilor. Deși pare greu de crezut, doi dintre jucătorii lui Ajax au intrat pe teren fără să mânânce ori să bea apă întreaga zi. 

Situație inedită la Ajax – Tottenham

Astfel, Hakim Ziyech și Noussair Mazraoui au respectat cerințele din Ramadan și au ținut post negru pe durata înregii zile de miercuri, la fel cum au făcut-o și în precedentele trei zile. Aceștia au putut consuma proteine doar după apusul complet al Soarelui, la ora 21:19. De altfel, camerele TV au surprins momentul când cei doi au primit din partea staff-ului lui Ajax punguțe în care se afla un concentrat proteic.

Deși engleziii îi avertizau pe cei doi înainte de meci că decizia lor reprezintă „o adevărată nebunie” la un meci de un asemenea calibru, Ziyech i-a contrazis, marcând în minutul 35 cu un șut superb.

Ajax încearcă să câștige o triplă istorică: Liga Campionilor, Eredivisie și Cupa Olandei. „Lăncierii” sunt foarte aproape de finală, după 1-0 în tur cu Tottenham, Cupa au câștigat-o duminică după o finală cu Willem II, iar în campionat sunt lideri cu două etape înainte de final.

Olandezii au primit o veste proastă înainte de meci, David Neres accidentându-se la încălzire și fiind înlocuit du Dolberg.